El Club de Pesca Roses La Perola optarà al Campionat de Catalunya de Surfcasting amb 7 pescadors

C.P.E.R. La Perola

Finalment seran 7 els pescadors del Club de Pesca Roses La Perola i no 3 els que optaran al campionat de Catalunya de Surfcasting que se celebrarà aquest dissabte a les platges de Castelldefels i Gavà

c.p.r.la_perolaAquet proper dissabte, dia 16 de març se celebrarà a les platges del litoral barceloní de Castelldefels i Gavà,  el Campionat de Catalunya de pesca en la modalitat de Surfcasting.

La prova consistirà en dues mànigues de pesca de 11:00 a 14:00 hores la primera, i de 17:00 a 20:00 la segona, que es quan es procedirà a pesar el total de totes les captures. i el participant que aconsegueixi mes pes a la balança es proclamarà com a nou campió de Catalunya de Surfcasting.

A banda de proclamar un nou campió de Catalunya, els participants que acabin el campionat entre els 4 primers classificats pujaran directament a la categoria de 1ª divisio catalana per tal de poder competir a primera divisio i optar a opcions de pujar al campionat estatal.

Per la seva part, els pescadors que quedin classificats entre els llocs 5è i 8è  pujaran directament a 2ª divisió catalana.

En un primer moment el C.P.R. La Perola tenia previst participar amb 3 pescadors, però finalment ho faran amb 7 membres, el que suposa que sigui el club de la provincia de Girona amb representació en aquest campionat de Catalunya de surfcasting.

La relació dels components del Club de La Perola que participaran al campionat és la següent:

  • Alberto Fernández – Roses
  • Juan Antonio Tena – Roses
  • Jordi Segura – La Bisbal
  • José Moral – Barcelona
  • Viti Alonso – Olot
  • Miguel Ángel Haro – Girona
  • Emilio Rueda – Girona

El Club Pesca Roses La Perola es va federar a mitjans de l’any passat per tal de poder competir al mes alt nivell possible. Un objectiu que podrà fer realitat aquest proper dissabte en el campionat de Catalunya i, depenen el resultat que assoleixin, poder fer-ho també, en un futur, en el campionat d’Espanya.