El Club Handbol Empordà competirà en un dels tornejos d’handbol base més importants d’Europa

Club Handbol Empordà

Tècnics, jugadors i jugadores del Club Handbol Empordà que han viatjat matí per participar al torneig internacional 'Granollers Cup'

Els equips de base del Club Handbol Empordà han sortit aquest matí  de Roses per participar al ‘Granollers Cup’

Club Handbol Empordà
Tècnics, jugadors i jugadores del Club Handbol Empordà que han viatjat matí per participar al torneig internacional ‘Granollers’ Cup

El torneig internacional d’handbol, ‘Granollers Cup’, és un dels tornejos d’handbol base més importants d’Europa, com ho va deixar palès els més de 5000 jugadors i jugadores, i 350 equips que van participar a l’última edició.

Un torneig que es desenvoluparà des d’avui, 27 de juny,  fins diumenge 1 de juliol i en el que un dels clubs que no és perd mai aquesta cita és el Club Handbol Empordà. Així, tots els equips de base han sortit de bon matí des de Roses direcció cap a Granollers, fent abans una parada a Castelló d’Empúries per recollir els jugadors d’aquesta població que juguen al club, per participar-hi en aquest torneig internacional.

Concretament, els equips base que hi participaran al ‘Granollers Cup’ (debutaran demà)  són dos de la categoria Aleví, l’Infantil masculí i l’Infantil femení, sent el primer de noies que presentarà al torneig el Club Handbol Empordà, i un de la categoria Cadet.

Cal destacar que aquest últim equip participa en el Granollers Cup amb l’objectiu de classificar-se per les jornades finals del diumenge, sempre i quan aconsegueixi superar la difícil fase prèvia, la qual cosa ja ho va fer l’any passat per primera vegada.

La participació dels equips base del Handbol Empordà en un torneig de tant llarga durada és una gran oportunitat per als joves jugadors i jugadores de conviure plegats i participar d’unes jornades que els permeten agafar experiència, tant personal com esportiva, esdevenint en tota una experiència el fet de conèixer, competir i compartir amb altres nois arribats d’arreu del món.