El Club Rotary Roses – Empuriabrava regalarà una ambulància a FADIR

Club Rotary Roses-Empuriabrava

El Pass President, Josep De Frutos posant el collar de nou president del Club Rotary Roses-Empuriabrava a Pere Gotanegra

Pere Gotanegra, nou president del Club Rotary Roses-Empuriabrava

Club Rotary Roses-Empuriabrava
El Pass President, Josep De Frutos, investitnt com a nou president del Club Rotary Roses-Empuriabrava a Pere Gotanegra

El Club Rotary Roses-Empuruabrava va celebrar divendres el seu canvi de Junta anual. Un acte que es va celebrar a la seu social de l’entitat, l’hotel Risech, on la cerimònia principal de la vetllada va ser quan el president sortint, Pass President en la terminologia Rotaria, Josep De Frutos, va investir com a nou president del Rotary a Pere Gotanegra.

En el seu parlament Gotanegra va assenyalar que una la principal particularitat que el va captivar del Club Rotary quan van entrar a fomar part va ser “que a tots els membres el club ens uneix un vincle, la solidaritat, que és la base del Rotari, perquè un rotari no es fàbrica, es neix”.

El nou president també va avançar que “amb els diners que es recaptin en el proper projecte solidari ‘Eurostar’”, que només organitzen 7 Clubs Rotary a tot el món,” i que l’any vinent ens  correspon organitzar-lo a nosaltres, comprarem una ambulància per regalar-li a la Fundació d’Ajuda als Disminuit Físic de Roses, FADIR”.

Pere Gotanegra ha estat precoç en la seva elecció com president del Club Rotary Roses-Empuriabrava, ja que no només porta 3 anys sent membre de l’entitat, i el més normal, segons va indicar, “és que la nominació de president arribi quan es porta almenys 3 anys com a soci”.

El Pass President, Josep De Frutos, abans d’investir al nou president va fer un repàs de totes les activitats portades a terme realitzats pel Club Rotary Roses-Empuriabrava durant l’any que va estar al capdavant de l’entitat, entre les quals cal destacar  les següents donacions:

  • 2.000 € a l’Associació de Malalts d’Alzeimer i Familiars
  • 600 Kg d’arròs a la Creu Roja
  • Contribució a l’Associació Rotària Eurostar pel Projecte humanitari en Yverdon-les_Bains, a Suïssa.
  • 300 € als Bombers de Roses per a la seva participació a la Intermón Oxfam Trailwalker
  • 2.000 € que es donaran a la Fundació Roses Contra el Càncer provinents dels Premis Rodes Rotaries

Així mateix, el Club Rotary Roses-Empuriabrava ha obtingut els reconeixements, durant l’etapa de Josep De Frutos com a president ,  de FADIR i la Creu Roja Rose-Castelló d’Empúries per la seva solidaritat amb les entitats socials de Roses i la comarca de l’Alt Empordà.

Nova Junta del Club Rotary Roses-Empuriabrava per al nou any:

President: Pere Gotanegra

Secretari:  Ramon Danés

Tresorer: Manel Bartoll

Maser (Mestre de Cerimònies Rotaries):  Joaquim Cusí

Pass President: Josep De Frutos