Suquet de peix de Rose

El Club Social de Dones Agermanades ofereix una actuació de ball a la Residència Pi i Sunyer

Club Social de Dones Agermanades
Moments de l'actuació de ball dut a terme a la Residència Pi i Sunyer gràcies al Club Social de Dones Agermanades de Roses

Actuació que el Club Social de Dones Agermanades de Roses va dur a terme amb la col·laboració de l’Escola de Ball Gabriela Martín

El Club Social de Dones Agermanades de Roses es va crear el passat mes d’abril per col·laborar i ajudar a les entitat socials de la Vila que ho necessitin. Així, aquell mateix mes van organitzar un sopar solidari per recaptar diners en favor de l’Associació Tramuntanets.

I com va dir la portaveu d’aquest Club Social, Gabriela Martín, “portarem actes en favors de les entitats que no té perquè ser sempre recaptar diners”.

I ahir, gràcies a la col·laboració de l’Escola de Ball que ella mateixa dirigeix, el Club Social de Dones Agermanades va dur a terme una actuació de ball, d’uns 25 minuts, ja que per recomanació del propi director de la Residència, Josep Marés, no va ser massa llarga per no cansar als residents. A més, si breu, dues vegades bo.

Així, Gabriela Martín i les seves alumnes van oferir tres balls “per a que els usuaris, personal i residents de la Residència tinguin una tarda diferent i agradable en la que puguin gaudir d’un petit espectacle”, va afirmar Martín.

I els balls que va oferir l’Escola de Ball Gabriela Martín van ser primer, amb les alumnes més petites, dos balls, un ball de flamenc i un altra de hip hop, per després, amb al professora de ball dalt de l’escenari amb tres de les seves alumnes, oferir una actuació de flamenc per acabar amb una ball de sevillanes.

Una actuació de ball que, sens dubte, van gaudir i agrair moltíssim els i les residents de la Residència Pi i Sunyer de Roses.