El Club Tennis Roses s’incorpora al programa al programa d’activitats per aquest estiu de la Piscina Municipal

Piscina Municipal de Roses

El Club Tennis Roses facilita les seves instal·lacions durant el Summer Camp (Campus d’Estiu) que organitza cada any la Piscina Municipal per a la practica del pàdel i el tennis

Un any més, la Piscina Municipal de Roses presenta el seu programa d’activitats d’estiu que tindran lloc entre l’1 de juliol i el 31 d’agost, que inclou 3 propostes diferents: els cursos intensius de natació per a totes les edats, el Summer Camp, o Campus d’Estiu, “el qual com a novetat el Club Tennis Roses cedeix les seves instal·lacions per a la pràctica del pàdel i el tennis, per la qual cosa volem agrair la seva col·laboració”, ha assenyalat la regidora d’Esports, Vero Medina; i el pack fitness de condicionament físic i salut.

Els Cursos de natació estan pensats per a totes les edats i nivells, des dels programes de nadons fins als grups d’adults. Els cursos d’educació infantil i primària, i els de joves són intensius i es realitzaran de dilluns a divendres en franges de tarda. La periodicitat d’aquests cursos és mensual i cada participant es podrà inscriure el juliol i/o l’agost.

El Summer Camp, o el Campus d’Estiu, està basat en cinc eixos: l’activitat esportiva (pàdel, tennis…), les activitats aquàtiques, l’anglès, la diversió i l’educació en valors. S’adreça a nens i nenes de P5 d’educació infantil a 1r d’ESO (curs 2020/2021). Es faran grups segons l’edat i es programa de dilluns a divendres i de 8.45 a 13.30 h, amb servei de menjador opcional. A més, els dimecres estaran plens de sorpreses amb sortides i activitats lúdiques. Tot plegat es realitzarà a les instal·lacions de la Piscina Municipal i del Club Tennis Roses, amb monitors qualificats i amb la coordinació acadèmica i el professorat de Prestige Idiomes per a les sessions d’anglès.

El Pack Fitness presentarà aquesta temporada d’estiu una seixantena de sessions a la setmana de condicionament físic i salut, com ara spinning, aiguagim, pilates, zumba, tonificació, strong, TRX… A començaments la Piscina presentarà la graella d’estiu amb totes les activitats programades a la seva web piscinaroses.cat.

Les inscripcions generals per als cursos de natació i el Summer Camp s’inicien el dia 6 de maig, mentre que el dia 3 s’obriran per als abonats de la Piscina i participants actuals dels cursos. Els abonats podran gaudir també de descomptes d’un 30% de la tarifa dels cursos de natació i un 15% del Summer Camp, mentre que les persones participants als cursos 20/21, germans, famílies nombroses i monoparentals, disposaran d’un 15% de descompte en el preu del Summer Camp.

Podeu consultar tota la informació d’aquestes activitats a la web www.piscinaroses.cat.