El complex Sun Village de Palau-saverdera no s’enderrocarà

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya declara la concurrència d’una
causa d’impossibilitat legal d’executar la sentència i contempla una indemnització de 404.231 € a favor de la part demandant

Sun Village
El complex Sun Village de Palau-saverdera

L’equip de Govern de l’Ajuntament de Palau-saverdera vol comunicar que ha rebut la interlocutòria de la Secció Tercera de la Sala del Contenciós Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), dins el tràmit de l’incident d’impossibilitat legal d’execució de la sentència d’enderroc del complex Sun Village, i donant conformitat al conveni subscrit amb la part recurrent, que contempla una indemnització de 404.231 € a favor de la part demandant.

La interlocutòria explica que s’accepta aquest plantejament que resol la situació de l’edifici Sun Village, en base a la llicència concedida per l’Ajuntament i sotmesa a la conformitat de la Sala, acceptant al mateix temps, el conveni d’indemnització abans esmentat signat amb la part demandant el desembre de 2015.

La conclusió és que el Sun Village no s’enderrocarà.

Representants de l’equip de Govern de Palau-saverdera s’han mostrat “molt satisfets per aquesta decisió de la Sala del TSJC que acaba amb molt temps d’incertesa i permet treballar els serrells derivats d’aquest plet per aconseguir tancar definitivament aquest tema”, expressant aquesta satisfacció “tant en nom dels qui vam formar part de l’equip de Govern al juny del 2015, com en nom dels qui hi som ara, satisfets pel resultat dels esforços que han donat, ara, el seu fruit”.

Segons un comunicat de l’Ajuntament de Palau-saverdera, el Secretari-interventor està estudiant com fer front a la indemnització de 404.000 euros, tot i que gràcies “a que durant aquests últims anys s’ha treballat per sanejar les arques municipals, es podrà assumir aquest compromís així com els que se’n derivin de la gestió”, han assenyalant els governants del municipi altempordanés, agraint “al nostre advocat Sr. Narcís Pérez Moratones i al nostre assessor jurídic i secretari-interventor Sr. Emili Santos la seva bona feina”.

Es pot consultar AQUÍ l’auto del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que fa referència aquesta qüestió.