El Concurs de fotografia del patrimoni de l’Alt Empordà, a través d’Instagram, es dedica als edificis modernistes

Concurs de fotografia del patrimoni de l'Alt Empordà

El Concurs de fotografia del patrimoni de l'Alt Empordà està dedicat en la seva 25ª edició als edificis modernistes

Per tercera edició consecutiva aquest concurs de fotografia del patrimoni de l’Alt Empordà es realitzarà a través de la xarxa social d’Instagram

El tradicional Concurs de fotografia del patrimoni de l’Alt Empordà, que enguany arriba a la 25ª edició, està dedicat als edificis modernistes.

El concurs, que promou l’àrea de Cultura del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, es desenvolupa com a eina de sensibilització en el marc del patrimoni cultural de la zona.

I per tercer any consecutiu a través de la xarxa social d’Instagram en lloc de la fotografia convencional en paper, com havia estat fins al 2017.

Les fotografies s’han de penjar amb l’etiqueta #modernismeCCAE i han d’anar acompanyades del nom del municipi o nucli on s’ha fet la imatge, amb el benentès que ha d’estar situat dins del territori de la comarca de l’Alt Empordà. Es podran afegir altres etiquetes o comentaris que la puguin descriure, que l’expliquin o que puguin fer-la més interessant, divulgativa, pedagògica o divertida.

La publicació d’imatges que vulguin participar en el concurs finalitzarà el 30 de setembre. Es podran presentar fotografies fetes abans de l’inici de la convocatòria, sempre que compleixin amb l’objectiu del concurs. Les bases també assenyalen que els participants han de tenir un compte obert a la xarxa social d’Instagram i amb un perfil públic. La participació és gratuïta i cadascun dels concursants podrà presentar fins a dues imatges que podran ser utilitzades en accions de difusió i sensibilització dels projectes de patrimoni de l’Alt Empordà, per part del Consell Comarcal.

El jurat escollirà tres fotografies per a ser premiades d’acord am aquestes categories: creativa, inèdita i popular. Aquesta darrera es decidirà entre les deu imatges que tinguin més m’agrada al tancament del concurs. Cada premiat rebrà 400 euros i un trofeu. Aquest jurat estarà format per tres representants del Consell Comarcal i dos professionals de l’àmbit objecte del concurs (fotògraf, tècnic de patrimoni cultural o community manager).