El Consell Comarcal acull una jornada sobre ‘Coworking’ per a emprenedors i petits empresaris

Adrinoc

La jornada, organitzada per l’Associació per al desenvolupament rural integral, es portarà a terme demà dimarts
AdrinocAmb el títol “El ‘coworking’, una nova oportunitat per a emprenedors i petits empresaris”, la sala de formació del Consell Comarcal de l’Alt Empordà acollirà el proper dimarts, 11 de novembre, de 9.30 a 12.30 hores, una jornada formativa adreçada a emprenedors i petits empresaris. La sessió està organitzada per Adrinoc (Associació per al desenvolupament rural integral).
La jornada inclou tres xerrades amb l’objectiu de donar a conèixer el funcionament i la filosofia del ‘coworking’, així com les bases per iniciar un projecte empresarial ajustat a les noves maneres de treballar. Per a les persones interessades, es prega confirmar assistència al telèfon 972 503 088 (extensió 191) o bé al correu electrònic svidal@adrinoc.cat.
Coworking
El ‘coworking’ o treball col•laboratiu permet a professionals independents, emprenedors i PIMES de diferents sectors compartir un mateix espai de treball, tant físic com virtual, per desenvolupar projecte professionals de forma independent, alhora que es fomenten projectes conjunts. Durant la     sessió també es farà la presentació d’espais on fer ‘coworking’ a l’Alt Empordà.