El Consell Comarcal coordina les accions de suport als damnificats de l’incendi forestal

Per canalitzar els oferiments i demandes s’ha creat una pàgina web

.El Consell Comarcal de l’Alt Empordà està coordinant totes les accions de suport a les persones i municipis perjudicats per l’incendi forestal registrat a la comarca. Davant l’allau d’iniciatives de tot tipus que s’han començat a emprendre i amb l’objectiu de canalitzar degudament demandes i oferiments s’ha decidit crear una pàgina web  des d’on es canalitzaran les diverses necessitats (recollida de roba i mobles, organització d’actes, accions de repoblació forestal, etc.). La pàgina web és la següenthttp://focemporda.mediambient-altemporda.org. També hi ha un enllaç directe des de la pàgina web del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

En aquesta pàgina web s’informa de les necessitats concretes de material per als damnificats, amb l’objectiu d’evitar duplicitats o disfuncions, es recullen les dades de voluntaris i les seves disponibilitats i s’ha creat un calendari Google per anar situant els actes de suport que s’organitzin en els propers dies arreu de la comarca, entre altres prestacions.

A la iniciativa, promoguda des de l’àrea de Medi Ambient i Protecció Civil del Consell, hi treballen de forma molt estreta els departaments de Serveis Socials i Joventut