El Consell Comarcal obre el termini de presentació de projectes d’Inclusió Social

Premi d’Inclusió Social

Poden participar persones, entitats, associacions, empreses i equips o centres de recerca d’universitats que presentin projectes d’Inclusió Social a desenvolupar en un o més municipis de la comarca de l’Alt Empordà

Premi d’Inclusió SocialEl Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha obert el termini de presentació de projectes a la convocatòria 2018 del Concurs de Projectes d’Inclusió Social a l’Alt Empordà amb l’objectiu de fer emergir iniciatives innovadores en l’àmbit de la inclusió i la cohesió social i finançar projectes en el territori. Aquesta iniciativa, que s’emmarca en el Pla d’Inclusió i Cohesió Social de l’Alt Empordà, té com a finalitat millorar les condicions de vida de la població de la comarca i reforçar la cohesió social.

Podran participar en el Concurs persones físiques, entitats sense ànim de lucre, associacions, petites i mitjanes empreses i equips o centres de recerca d’universitats, que presentin projectes d’inclusió social a desenvolupar en un o més municipis de la comarca de l’Alt Empordà.

El termini de presentació restarà obert fins el dia 26 d’octubre.

L’objecte del Concurs és atorgar ajut financer a projectes d’inclusió social a desenvolupar en els municipis de la comarca durant l’any 2019. Es valoraran especialment aquells projectes amb perspectiva de gènere orientats a promoure la inclusió social d’infants, adolescents, joves i les seves famílies, i gent gran.

Els àmbits d’aplicació preferent en què es podran definir els projectes d’inclusió social seran el formatiu i laboral, el residencial-habitatge, el relacional (xarxes de suport i treball amb la comunitat), i el de la ciutadania/població origen immigrant. El Concurs de Projectes d’Inclusió Alt Empordà ofereix als projectes premiats implementar la proposta de treball entre gener i agost de 2019 en un o més municipis de la comarca.

Aquesta és la sisena edició d’aquesta convocatòria que en les edicions anteriors ha premiat les següents iniciatives: