El Consell Comarcal oferirà una seixantena d’activitats formatives a Instituts i Escoles de l’Alt Empordà

Activitats que aglutina l’oferta educativa de la Motxilla Pedagògica i  en la que hi participaran uns 1.300 alumnes de 14 centres d’arreu la comarca

Motxilla Pedagògica
Institut Illa de Rodes de Roses

A finals d’octubre va acabar el període que tenien els centres educatius de l’Alt Empordà per a sol·licitar activitats de la Motxilla Pedagògica del Consell Comarcal. Aquest recurs, que aglutina tota l’oferta educativa de les diferents àrees del Consell, comptava enguany amb 47 activitats diferents, 17 de les quals s’adreçaven a alumnat d’educació primària i la resta per alumnat de secundària.

Per al curs escolar 2013-2014 s’ha sol·licitat finalment 59 tallers, dels quals un 60% són tallers preventius de l’educació per a la salut. Els instituts i centres d’educació infantil i primària de l’Alt Empordà també han demanat activats d’educació ambiental, interculturalitat i cultura de la pau, consum, joventut i innovació i noves tecnologies.

En els tallers que es duran a terme durant el curs escolar hi participaran un total de 1.300 alumnes de 12 centres educatius diferents. Segons dades de al Memòria de l’Àrea de Benestar, durant el curs escolar 2012-2013 la Motxilla Pedagògica va comptar amb 66 activitats i es varen realitzar 55 tallers.