El Consell Comarcal programa dues activitats per celebrar les Jornades Europees del Patrimoni

Jornades Europees del Patrimoni 2020

La primera de les activitats són dues visites guiades, una a l’església de Sant Pere de Figueres i l’altra a la Peralada Medieval

Les Jornades Europees del Patrimoni, en les quals Catalunya pren part des de la seva creació l’any 1991, són cada tardor un bon instrument per descobrir i viure el patrimoni cultural.  Cada any apleguen prop de 350 activitats entre rutes, visites guiades, exposicions, concerts, espectacles i d’altres, i compten amb la participació de gairebé 200 municipis. El Consell Comarcal de l’Alt Empordà hi participa des de 1994, organitzant visites guiades amb un complement musical, totes elles gratuïtes.

Demà dissabte, 10 d’octubre, es realitzaran dues visites guiades, la primera d’elles es realitza a l’església de Sant Pere de Figueres. El punt de trobada serà a l’entrada del temple a les deu del matí i es realitzarà una visita guiada fins a les onze. Tot seguit la Jove Orquestra de Figueres oferirà un concert. I la segona tindrà lloc, en un acte similar, a Peralada a les quatre de la tarda. Els assistents visitaran la Peralada medieval i, en acabat, s’oferirà un concert.

Ambdues activitats necessiten reserva prèvia al telèfon 972 51 43 55 o al correu electrònic: cultura@altemporda.cat

Les Jornades Europees del Patrimoni són un esdeveniment obert a tothom i una gran oportunitat per donar a conèixer la riquesa i atractiu del nostre patrimoni cultural, amb l’objectiu principal d’estrènyer els vincles entre aquest i la societat. Per tal de divulgar les activitats que es realitzen, la Generalitat ha activat el web http://patrimoni.gencat.cat/ca/jep2020 per consultar totes les activitats programades, de les quals 18 són a l’Alt Empordà.