El Consell Comarcal promou dues activitats amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni

Jornades Europees del Patrimoni a l'Alt Empordà

Les activitats al voltant del patrimoni es desenvoluparan al Centre de Turisme Cultural Sant Domènec de Peralada, la primera, i Sant Llorenç de la Muga la segona

Jornades Europees del Patrimoni a l'Alt EmpordàEl Consell Comarcal de l’Alt Empordà participa, un any més, en les Jornades Europees del Patrimoni que se celebren del 10 al 12 d’octubre a Catalunya i que coordina el departament de Cultura de la Generalitat.

L’objectiu de les jornades és apropar al ciutadà el patrimoni cultural del país. Totes les activitats que s’hi desenvolupen són gratuïtes i van des de rutes urbanes fins a exposicions, concerts, visites guiades i, lògicament, jornades de portes obertes a molts monuments.

En el marc d’aquestes jornades, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà organitza aquest any l’activitat “Nuclis medievals amb música”, amb el suport dels ajuntaments de Peralada i de Sant Llorenç de la Muga. Així, el diumenge dia 11, a partir de les 17 hores, a Peralada, es farà la visita “Ruta literària Ramon Muntaner” i posteriorment, a les 18.30 hores l’orquestra Versatile del Casino Menestal Figuerenc oferirà un concert de música a la sala Miquel Mateu del Centre de Turisme Cultural Sant Domènec.

L’endemà, dilluns dia 12 i festiu laboral, a Sant Llorenç de la Muga, es farà una visita guiada al nucli medieval fortificat a partir de les 17 hores. A continuació, a les 18.30, s’oferirà un concert a càrrec de Jove Orquestra de Figueres.

Per a informació i inscripcions cal trucar a l’àrea de Cultura del Consell (972 51 43 55), al Centre de Turisme Cultural Sant Domènec de Peralada (972 538 840) o bé a l’Ajuntament de Sant Llorenç de la Muga (972 569 140).