El Consell Comarcal promou dues activitats amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni

Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà participa, un any més, en les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya que se celebren del 27 al 29 de setembre i que coordina el departament de Cultura de la Generalitat

Jornades Europees del Patrimoni a CatalunyaL’objectiu de les jornades és apropar al ciutadà el patrimoni cultural del país. Totes les activitats que s’hi desenvolupen són gratuïtes i van des de rutes urbanes fins a exposicions, concerts, visites guiades i, lògicament, jornades de portes obertes a molts monuments.

En el marc d’aquestes jornades, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà organitza aquest any l’activitat ‘Paisatges amb música’.

Així, el dissabte, 28 de setembre, a partir de les 17 hores, es farà una visita guiada a un conreu de pomeres de l’Armentera i posteriorment, a les 19 hores, la Jove Orquestra Versàtile oferirà una concert a l’església parroquial.

L’endemà, dia 29, a Capmany, i també a les 17 hores, es farà una visita guiada a un conreu de vinya. A les 19 hores, a l’església parroquial, concert amb la Jove Orquestra de Figueres. Per a informació i inscripcions cal trucar a l’àrea de Cultura del Consell Comarcal, al telèfon 972 51 43 55.