El Consell Esportiu de l’Alt Empordà posa en marxa l’Escola de Natació Comarcal

Escola de Natació Comarcal

Els cursos de l’Escola de Natació Comarcal es portaran a terme a partir del 8 d’octubre a les piscines de Roses, Figueres i al Club Torremirona Sport de Navata

L’Escola de Natació Comarcal (ENC) és una de les primeres activitats que endegarà el Consell Esportiu de l’Alt Empordà (CEAE) per aquest curs escolar 2022-2023. 

Aquest és un programa que es duu a terme des de fa més de 20 anys a diferents piscines de la comarca. Aquests cursets van destinats a infants de 3 a 12 anys (de P3 a 6è de primària)  i es realitzen tots els dissabtes en franja de matí a partir del 8 d’octubre al 10 de juny a les piscines de Figueres, Roses i Club Torremirona Sport de Navata. Cal remarcar que per aquest curs 2022-2023, s’han ampliat les sessions de cada període, passant de 8 a 10 degut a la demanda per part de les famílies de fer més extensius els 3 períodes que engloba l’Escola de Natació Comarcal. 
 
Des del CEAE, considerem i consolidem any rere any aquest programa donant resposta a tots els nens i nenes dels diferents municipis de la comarca per tal que puguin seguir millorant i adquirint un seguit de tècniques i aspectes bàsics pel seu correcte desenvolupament en el medi aquàtic. 
 
L’objectiu principal del l’ENC és centrar-nos en les necessitats específiques de cada participant i treballar en funció del seu nivell. Per aquest motiu, realitzem grups reduïts per tal d’optimitzar l’aprenentatge dels nens i nenes. Cal tenir en compte que l’evolució dels usuaris sempre estarà relacionada amb el grau d’assoliment dels diferents aspectes fonamentals en el medi aquàtic com ara la familiarització, la flotació, la respiració, la propulsió, salts, entrades a l’aigua i immersions entre d’altres.