El Consell obre les inscripcions per al projecte Okup’Alt 2015, adreçat a joves de 16 a 19 anys

Okup’Alt 2015

Aquest any s’oferiran en el projecte aprenentatges en treballs forestals, construcció i imatge i estètica personal

Okup’Alt 2015L’àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha obert les inscripcions de la quarta edició del Projecte Okup’Alt 2015, de formació professionalitzadora, adreçat a tots els joves de 16 a 19 anys que tinguin interès en aprendre un ofici.

El projecte tindrà el suport de tots els tècnics de joventut compartits del territori, que faran el seguiment als joves i comptarà també amb l’assessorament de professionals de diferents sectors econòmics de la comarca juntament amb els responsables de la formació i d’oferir pràctiques en aquests oficis que seran formadors i monitors especialitzats en els tres oficis que s’ofereixen en aquesta nova convocatòria.

El curs es portarà a terme del 21 de gener al 15 d’abril de l’any vinent i es proposa realitzar tasques relacionades amb el sector agrícola (treballs forestals), amb el sector de la construcció (pintura, lampisteria i altres pràctiques amb l’objectiu d’arranjar equipaments municipals) i amb el sector de la imatge i l’estètica personal (pràctica i treball de diferents tècniques d’estètica, maquillatges, perruqueria i imatge), que substitueix el de màrqueting i comunicació realitzat el 2014.

Els participants s’han de comprometre a complir les condicions que proposa el projecte i a canvi rebran formació gratuïta, amb el corresponent certificat acreditatiu. A través del projecte Okup’Alt també es treballaran tècniques per estar preparats a l’hora de trobar feina (elaboració de currículums, cartes de presentació, preparació d’entrevistes, etc.) i es realitzaran diferents visites i entrevistes a empreses col·laboradores de la comarca.

El termini per formalitzar les inscripcions acaba el 30 de novembre i es pot realitzar a l’Oficina Jove de l’Alt Empordà o a les àrees de Joventut de cada municipi.