El Consell participa en el projecte Award de sensibilització i educació per la cultura i el desenvolupament

projecte_awardL’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal de l’Alt Empordà participa en el Projecte Europeu AWARD (Sensibilització i educació per la cultura i el desenvolupament) impulsat per la European Network Platform Cities, juntament amb cinc socis més: l’Ajuntament d’Almera (Països Baixos), l’Ajuntament de Harlow (Gran Bretanya), The Peace Institut (Eslovènia), l’Ajuntament de Ljubljana (Eslovènia) i l’Associació Les Recontres (França).

El projecte té com a objectiu dur a terme una campanya de sensibilització sobre el desenvolupament i el seu lligam directe amb la cultura, promovent l’intercanvi i la difusió de bones pràctiques entres els diferents actors. Es vol que la metodologia sigui innovadora i dinàmica mitjançant seminaris, conferències, actuacions artístiques, promoció d’intercanvis per dotar als professionals d’instruments teòrics i pràctics per enfocar el desenvolupament a través de la cultura.

Ha estat en el marc d’aquest projecte que Laia Albareda, tècnica d’Immigració del Consell Comarcal, va participar en el “European Campus of local and regional authorities for Culture” celebrat el passat mes de novembre a París. En el taller “Rol de les autoritats locals en la cultura i el desenvolupament” va presentar l’Observatori de la Dona Immigrada que gestiona l’Àrea de Benestar del Consell Comarcal. Està previst que el projecte culmini el 2014 havent identificat les bones pràctiques que seran recollides en una publicació final que promou el projecte AWARD.

Per a més informació sobre el taller, podeu consultar el següent enllaç:

http://www.awardproject.eu/index.php/news/25-successful-award-workshop