El Consell participa en el Workshop Dalí-Costa Brava celebrat a París

Presència empordanesa a la sessió de treball

Presència empordanesa a la sessió de treball
Presència empordanesa a la sessió de treball

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà i l’associació Empordà Turisme, juntament amb l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà, van participar el passat 28 de febrer en el workshop Dalí–Costa Brava que es va fer al Centre Pompidou de París amb motiu de l’exposició sobre el pintor Salvador Dalí que acull la capital francesa.

El Consell i Empordà Turisme van promocionar el territori així com els serveis, productes, establiments dels seus socis i, en especial, els paquets turístics que havien preparat alguns associats. Els operadors turístics assistents en aquesta sessió de treball s’interessaven principalment per l’oferta de cultura de l’Alt Empordà així com, també, per la resta de possibilitats que presenta la comarca per als visitants.

La trobada va ser organitzada per la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona, la Fundació Gala–Salvador Dalí de Figueres l’Agència Catalana de Turisme. Després del workshop es va oferir un còctel en el que es va continuant contactant amb operadors turístics i es va tancar la jornada amb una visita a l’exposició de Salvador Dalí, situada en el mateix Centre Pompidou.