El contrabaixista Ivan Kovacevic oferirà un concert a Roses

Viumúsika presenta al Teatre Municipal de Roses el concert d’Ivan Kovacevic. En la seva actuació a Roses, el contrabaixista s’acompanyarà de la formació 5Spots i oferirà un repertori propi, unint l’energia del millor blues i l’elegància del jazz en un diàleg trepidant
concert_kovacevic_viumusika

Després d’11 anys de la seva estada a la capital catalana, el contrabaixista serbi Ivan Kovacevic s’ha convertit en un dels músics més buscats en l’escena de Rythm’n Blues, Swing i Rock’n roll del país. Després de formar part de les diverses bandes de noms reconeguts com a Mambo Jambo, Down Home, Bernat Font Trio, Nu Niles, i col·laborant amb noms eminents nacionals i internacionals com Dani Nel·lo.
Mitch Woods, Al Copley, Lluís Coma, Nick Curran… entre altres, presenta per primera vegada sota el seu nom, una formació que compta amb músics de luxe de diferents generacions.
Amb un repertori propi, el contrabaixista aconsegueix unir l’energia del blues i l’elegància del jazz, amb un diàleg trepidant.
Cinc punts de vista i un sol objectiu, fer que el públic gaudeixi de la música de la mateixa manera que en gaudeixen ells, amb tota la seva ànima.
En definitiva, una altra oportunitat de gaudir d’un bon concert a Roses gràcies a l’Associació Viumúsika, amb la que, recordem, els rosincs ja van poder gaudir el passat 1 de març d’una actuació memorable amb cantant saltenc Adrià Puntí.

Trompeta, Flugehorn: David Pastor
Saxo Tenor: Toni Solà
Piano: Bernat Font
Contrabaix: Ivan Kovacevic
Bateria: Roger Gutiérrez

Entrada: 8 euros

Organitza: Ajuntament de Roses