El Correbars Rosink enguany canvia de ruta

Correbars Rosink

El Correbars Rosink que se celebrarà aquest diumenge 5 d’abril, s’iniciarà com sempre al port pesquer de Roses, però no acabarà a Santa Margarida

Correbars RosinkLes quatre edicions anteriors del Correbars Rosink es van encetar al bar Pescadors del port pesquer per continuar després una ruta per diferents bars i restaurants en direcció a Santa Margarida, on normalment acabava a peu de platja o bé a la mateixa sorra.

Enguany serà diferent, el Correbars s’iniciarà, això sí, al mateix bar de sempre, als Pescadors, però no acabarà a Santa Margarida. Així els participants s’estalviaran de fer la ‘patejada’ per tornar un altre cop cap a Roses. L’organització, Joventut Rosinka ha previst que aquesta alternativa d’oci a la Vila finalitzi a la sala Àncora, a la platja de La Perola.

330 joves de totes les edats participaran al IV Correbars Rosink

300 tiquets es van posar a la venda al preu de 18 euros per participar al IV Correbars Rosink, i 330 tiquets que es van vendre finalment per donar cabuda a una trentena de joves més que volien participar.
I prou, perquè ja no queda ni un.
18 € amb els que els participants podran degustar una consumició en cada un dels 10 bars que enguany s’han implicat en aquesta iniciativa organitzada per Joventut Rosinka, obtindran una samarreta de record, ballaran al ritme dels Marrinxos Band, la batucada que viatjarà des d’Olot per amenitzar el Correbars i finalment, gaudiran de l’arrossada que es farà al final recorregut elaborada per Francesc Giner, en Xispa, que segons diuen els paladars més sibarites de Roses “només pel fet de menjar l’arròs que prepara ja val la pena pagar els 18 euros”.

Deu locals participen al IV Correbars Rosink

Finalment seran 10 els bars que s’han implicat en la quarta edició del Correbars Rosink, que se celebrarà aquest diumenge 5 d’abril, dels quals 6 són locals que participen per primera vegada en aquesta alternativa d’oci. t. S’iniciarà al moll i després de recòrrer bona part del casc urbà de Roses finalitzarà l’Àncora, on al mateix temps que es degustarà la darrera consumició els participants soparan arròs. Un bon arròs.

Aquest és l’ordre del bars i locals que es visitaran en el IV Correbars Rosink:

  • Pescadors
  • Ca la Sogra
  • Cerdanya
  • Extremeño (nou)
  • HambGust (nou)
  • El Porró (nou)
  • Caiman
  • Ci 
  • Ca la Margarita (nou)
  • Àncora

Correbars Rosink
Iniciativa endegada per l’associació Joventut Rosinka per tal crear una alternativa d’oci al jovent de la Vila de Roses, i que consisteix, com el seu nom indica (Correbars) en recórrer els bars i resturants adherits a la iniciativa per prendre una consumició en cadascú dels locals al preu d’un euro. L’objectiu bàsicament és congregar a joves majors de 18 anys “de totes les edats“, tenint en compte que el lema de Joventut Rosinka és ‘La Joventut és porta al cor’, per passar una tarda-vespre-nit per petar la xerrada, fer nous amics, ballar i “donar vida”, amb la presència de centenars de persones, a la Vila de Roses.