El CPE Roses La Perola celebra demà, 2 de novembre, el IV Open dels Pernils

Club de Pesca Esportiva Roses La Perola

Un Open de Pesca Mar-Costa solidari que es desenvoluparà a la platja de Santa Margarida a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer

El Club de Pesca Esportiva Roses La Perola organitza demà dissabte, 2 de novembre, la quarta edició del concurs solidaris de pesca, l’Open dels Pernils.

Solidari perquè tots els diners recaptats de les inscripcions i diferents sponsors que col·laboren amb el Club de Pesca de Roses aniran integrament destinats a la Fundació de Roses Contra el Càncer.

Un IV Open dels Pernils, i el tercer solidari a benefici de l’entitat social-oncològica, que tindrà una especial rellevància per als membres del CPE Roses La Perola, degut a que “dues persones molt estimades dins del nostre club, en Diego Gil, de Roses i l’Elena, de la botiga l’Art de la Pesca de Calella ens han deixat per culpa d’aquesta malaltia”, ha assenyalat el Secretari del Club Victor Pino, que ha volgut remarcar que “encara ja no siguin amb nosaltres els hi tenim sempre molt presents i per això aquest Open serà, un homenatge per a tots dos”.

L’Open de pesca Mar-Costa té la particularitat que tots els participants tindran amb el preu de la inscripció, 30 euros, un pernil salat com a obsequi i una fideuada que es durà a terme a les 14 h, hores abans de l’inici del concurs.
Les previsions per part de l’organització és arribar a donar cita entre 60-75 pescadors provinents d’arreu el país i el sud de França.

Els interessats en participar en aquest certamen de Surfcàsting podran fer la inscripció el mateix dissabte, a la sala annexa del Pavelló Municipal d’Esports de Roses, serà el lloc de concentració de tots els pescadors.

Un cop finalitzades les inscripcions i marcades les zones de cada pescador a la platja de Santa Margarida, a les 17 hores es donarà per iniciat l’Open, que finalitzarà cinc hores després, a les 22 h, per tot seguit fer la corresponent pesada a la mateixa sala annexa del pavelló d’esports, i posteriorment el lliurament de premis, pernils i regals.