El CPER La Perola, sense sort als dos primers campionats de Catalunya de Pesca

C.P.E.R. La Perola

Els components del  Club de Pesca Esportiva Roses La Perola va participar al certamen català de Corcheo-Mar i al de Surfcàsting

C.P.E.R. La Perola
Ernest López de l’equip Maver i la capitana de l’equip Awas, Eva Espuña, amb un còngrid de més d’11 quilos

El campionat català de Corcheo-mar, modalitat de pesca des de les roques o espigons, es va celebrar el passat 22 de febrer, a la bocana del riu Fluvià a Sant Pere Pescador, presentant el Club de Pesca Esportiva Roses La Perola a dos pescadors, Miguel Haro i Toni Ortiz. Cap dels dos va tenir gaire sort i en acabar el torneig la balança posicionava a Miguelon en 15è lloc i a Ortiz més endarrerit, a la 21ena, “les captures no van ser fructuoses per ningú, el peix de la bocana del Fluvià va desaparèixer el dia del torneig”, ha afirmat el president del club de pesca rosinc, Alberto Fernández

Campionat de Catalunya de Surfcàsting per equips

I el passat dissabte, 1 de març, el CPER La Perola va presentar a dos equips al campionat de Catalunya de Surfcàsting, que es va celebrar a Canet de Mar.
El primer, l’Awas va estar composat per Eva Espuña, en funcions de capitana, José Moral, Emilio Rueda, Manfred Kurtz, Viti Alonso, Miguel Haro i José Elias com a controlador.
I el segon, el Maver, va comptar amb Miquel Rabassera com a capità, Pol Muro, Ernest López, Luque Arjona, Jordi Segura, Bertus Fernández i Juan Tena com a controlador.

L’Awas va ser el que millor classificació va obtenir al quedar en 8ena posició, mentre que el Maver es va haver de conformar amb l’11ª.
La competició, que va constar de tres mànegues, no va ser molt bona en quant a captures. En la primera tots els equips van fallar, però a la segona tercera els dos equips de l’APD Viladecans van ser els millors, segons la balança i es van proclamar campió i subcampió, respectivament, de Catalunya. El podi va ser totalment completat pels club de pesca barcelonins, ja que el Bon Pastor-Kali va pujar al tercer esglaó del podi.

El campionat de Catalunya de Surfcàsting individual, en el que el pescador del CPER La Perola, Jordi Segura, és l’actual campió, es disputarà el proper 26 d’abril a la platja de Castelldefels, i el club de pesca rosinc té previst presentar a un dotzena de socis.