El darrer premi Prudenci Bertrana, ‘Faré tot el que vulguis’ es presenta a Roses

Biblioteca de Roses

La Biblioteca de Roses acollirà la presentació del llibre ‘Faré tot el que vulguis’, de Iolanda Batallé

Biblioteca de RosesEl proper divendres, 11 d’abril, la Biblioteca Municipal de Roses ofereix la presentació del llibre  ‘Faré tot el que vulguis’, premi Prudenci Bertrana 2013.
La Nora, una dona casada de quaranta anys que amaga un secret, coneix a Nacho, un jove biòleg en un avió, on serà infidel, per primera vegada, al seu marit. A partir d’aquesta trobada es crearà un joc de dependència i passió que Nora convertirà en quadres per a la seva propera exposició. “No hi ha res més enganyós que l’enamorament. I el d’algú que s’enamora per primera vegada als quaranta encara més.”
El viatge del despertar a l’amor, la sensualitat i la sexualitat d’una dona atrapada emocionalment per un matrimoni convencional.

Iolanda Batallé, escriptora i editora, ha viscut a Anglaterra, Argentina, Marroc, Sud-àfrica, Estats Units i al Baix Empordà. Llicenciada en filologia anglesa, periodista i màster en direcció d’empreses, ha col·laborat en mitjans com El Observador, el Periódico, Avui, Diari de Girona, RAC1 i COM Ràdio, entre d’altres.
Actualment viu a Barcelona on és directora editorial de La Galera i professora de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, del Laboratori de Lletres i del Màster d’Edició de la Universitat Pompeu Fabra.
És autora, també, de La memòria de les formigues i El límit exacte dels nostres cossos.

L’acte tindrà lloc a les  20 h i comptarà amb la presència de l’autora, Iolanda Batallé.