Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

El delegat del Govern, Carlos Prieto, fa una visita institucional a l’Ajuntament de Roses

Visita institucional del delegat del govern Carlos Prieto a Roses
Moment que el delegat del Govern, Carles Prieto, signava en el llibre d'honor de l'Ajuntament de Roses

L’alcalde de Roses, Josep Maria Martínez, ha aprofitat la visita del delegat de l’Estat per presentar-li a tots els integrants que formen l’equip de Govern de l’Ajuntament

Aquest migdia ha tingut lloc la visita institucional a l’Ajuntament del delegat del Govern a Catalunya, Carlos Prieto, i del subdelegat del govern a Girona, Albert Bramón, que han estat rebuts a la sala de plens municipal per l’alcalde de Roses, Josep Maria Martínez i la resta del membre de l’equip del Govern municipal.

Durant l’acte, Martínez, ha presentat al delegat a tots els regidors i regidores que conformen el nou cartipàs municipal. “Nou persones que hem l’esforç, relatiu, de seure en una taula amb una actitud molt distesa i positiva”, ha explicat l’alcalde de Roses a Carles Prieto, remarcant que “sempre que pugui ho vull posar en valor aquesta generositat per part de tothom -els regidors del PSC, de Junts i de Gent del Poble- en formar Govern”.

Per la seva part, el delegat del Govern, ha assenyalat que la seva visita a Roses ha tingut un significat especial “perquè, com ha dit l’alcalde, aquest és un país on han hagut pactes de tota mena i condició sempre buscant el millor per al conjunt de la ciutadania com és el cas de Roses, on heu arribat a un acord generós entre partits que diu molt de la capacitat de diàleg i entesa de tots plegats”.

Durant la seva visita institucional, Carlos Prieto ha signat en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Roses, per seguidament rebre un obsequi de mans de l’alcalde: el llibre Els Camins de la Memòria, en el qual els arxivers Josep M. Barris i Pol Meseguer, ofereixen un recorregut pels 25 anys primers anys d’història de l’Arxiu Municipal de Roses.