Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

El Departament d’Interior posa en marxa un nou web sobre incendis forestals

El seu objectiu és posar a disposició de la ciutadania el màxim d’informació de manera que en cas de declarar-se un incendi forestal

El Departament d’Interior de la Generalitat ha posat en marxa avui un nou web específic sobre incendis forestals. El nou web, incendisforestals.gencat.cat, recull la informació de les diferents unitats del Departament com la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, la Direcció General de Protecció Civil, el CAT112, la Direcció General dels Agents Rurals i el Servei Català de Trànsit.

S’hi pot trobar tot tipus d’informació relacionada amb els incendis com els mapes de risc i del Pla Alfa que estableixen el nivell de risc, el grau de mobilització dels efectius ila realització de les determinades actuacions preventives així com el mapa amb les incidències viàries.

L’objectiu del nou web és posar a disposició de la ciutadania el màxim d’informació de manera que en cas de declarar-se un incendi forestal, puguin trobar-la de manera àgil i ràpida, des d’informació dels incendis que hi hagi actius en cada moment, consells d’autoprotecció, restriccions, etc.

El nou web recull també l’actualitat de les xarxes socials d’Interior així com totes les notícies del Departament relacionades amb els incendis, a més d’informació d’anàlisi i seguiment d’un foc, dades històriques, publicacions tècniques i normativa.