El Dia de la Música al carrer a Roses assoleix un altre èxit a la seva 2ª edició

Dia de la Música al carrer

Escenari de la plaça de l'Església

La plaça de l’Esglesia, la Riera Ginjolers, plaça Catalunya i la zona del cafè Si Us Plau van tenir molta participació de públic per escoltar als grups participants a la 2ª edició del Dia de la Música al carrer de Roses

Dia de la Música al carrer
Escenari de la plaça de l’Església

23 actuacions musicals de 45 minuts cadascuna es van succeir, simultàniament, en 6 escenaris ubicats arreu de la Vila de Roses a la segona edició del Dia de la Música al carrer.

Organitzada per l’Associació Cultural Wendy’s Club i AFINEM, l’Associació de Músics de Roses, amb el suport u col·laboració de l’Ajuntament de Roses, el Dia de la Música també va tenir, com l’any passat, un caire solidari, ja que la Fundació Roses Contra el Càncer, va poder fer una recapta de diners entre el públic assistent als nombrosos concerts que es van succeir al llarg de la tarda i vespre de dissabte.

Els escenaris estaven repartits pràcticament,  de punta a punta, de la geografia rosinca. Des de Santa Margarida, al ben mig de l’Avda. Gola de l’Estany, fins a la platja de la Perola, a tocar el port esportiu.

La convocatòria de públic per assistir a qualsevol de les actuacions va ser nombrosa, destacant els emplaçaments. La zona del Si Us Plau, la Riera Ginjolers, la plaça de l’Església i la plaça Catalunya van veure passar a gran quantitat de gent per sentir als artistes interpretar els seus temes.

En canvi, l’escenari de Santa Margarida va punxar pel que respecte a públic. Bé per la ubicació de la tarima on es feien els concerts, bé per que era un emplaçament molt allunyat de la resta, el cas és que els artistes que van tocar a Santa Margarida no va tenir gaire seguiment per part del respectable.

Menció a part mereix les actuacions que van tenir lloc a la platja de la Perola. Sí que van ser seguides per bastant públic, però a una vintena de metres d’on estaven tocant els artistes. Situat l’escenari al ben mig de la sorra els que van gaudir de la seva música van ser els clients que hi havia asseguts a les terrasses dels bars de la zona, l’Ancora i l’Ona.

Tot i això, la valoració per part de l’organització va ser “molt bona, tant per part del públic assistent als diferents concerts com per part dels músics. Sí que és veritat que el escenari de Santa Margarida estava molt allunyat de la resta i el de La Perola és difícil trobar la ubicació idònia, però el resultat per totes parts és pot considerar un èxit”, va assenyalar el promotor d’aquesta segona edició del Dia de la Música al carrer, Alfons Gómez.

Un cop acabats tots els concerts, els músics participants van poder gaudir d’un sopar consistent d’entrepans de diferents varietats gentilesa de l’Ajuntament de Roses, perquè com va remarcar el regidor de Carnaval i Festes, Juan M. Fernández, “després del treball arriba la recompensa”, que en aquest cas va ser poder menjar i beure per recuperar forces després de tantes hores de concert.