El Dia de la Música de Roses dona un salt de qualitat en quant a les actuacions

Dia de la Música de Roses
Diferents actuacions que van tenir lloc durant el Dia de la Música de Roses

A la quarta edició del Dia de la Música de Roses van actuar “grups consolidats, més professionalitzats i de més qualitat”

Dia de la Música de Roses
Diferents actuacions que van tenir lloc durant el Dia de la Música de Roses 2018

Dissabte passat es va celebrar el Dia de la Música de Roses, que enguany ha arribat a la seva quarta edició des que l’organitza l’Associació Duel de Guitarres. Quatre anys en els que aquest esdeveniment ha vist modificat el seu format pel que fa a l’emplaçament de la seva celebració. Els dos primers anys va tenir lloc a diferents indrets del casc urbà i la marina residencial de Santa Margarida, tenint com a punt neuràlgic la plaça Catalunya. A la tercera edició es va celebrar només a la Rambla Riera Ginjolers, on hi havia ubicats dos escenaris que es van alternant les successives actuacions.

I aquesta darrera i quarta edició el Dia de la Música es va celebrar, també amb dos escenaris simultaniejant els concerts, en una part de l’esplanada de la Ciutadella, “i tenim por de no tenir públic, ja que és un lloc allunyat del centre de la Vila, i la gent no ve a passejar normalment per aquí, però en celebrar-se el ‘Hola Market Estiu’ també aquí, la veritat és que ha estat una edició molt positiva en quant l’assistència de gent”, ha assenyalat l’organitzador Xavi Gorro.

Una assistència de públic que també es va produir perquè, “sense desmerèixer als grups que han tocat en les altres tres edicions, en aquesta edició els que van participar eren de més qualitat, consolidats, més professionalitzats, el que ha provocat, és veritat, que hi hagués més gent, i més gent a les primeres files interactuant amb els músics”, ha destacat Gorro.

Tot i que l’organitzador del Dia de la Música ha destacat que de totes les edicions “aquesta ha estat la millor”, encara no té clar on se celebrarà la cinquena, si en diferents llocs de la Vila, la Rambla Riera Ginjolers, les portes de la Ciutadella o altre emplaçament.