El Dia de la Música Fest omple Roses d’actuacions musicals de gran qualitat

El Dia de la Música Fest va portar a la Rambla Ginjolers de Roses concert de gran qualitat

La Rambla Riera Ginjolers de Roses va tornar a ser aquest passat dissabte, 8 de juny, l’epicentre de la música amb una nova edició del Dia de la Música Fest

El Dia de la Música Fest va portar a la Rambla Ginjolers de Roses concerts de gran qualitat

En aquest nova edició del Dia de la Música Fest, la cinquena des que RAM (Roses Acció Musical) va decidir tornar-ho a organitzar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses per tal de donar una plataforma tant als músics locals com de la comarca per a que puguin mostrar públicament les seves creacions de melòdiques, es va desenvolupar a la Rambla Riera Ginjolers, on es van ubicar dos escenaris entre la Sala SUF i al principi de la Rambla.

Dos escenaris que es van simultaniejar les actuacions, per la qual cosa el nombrós públic que va passar per la Rambla va poder gaudir de més de 6 hores de música ininterrompuda.

Unes actuacions que es van iniciar amb la mostra de percussió del grup BatuVives de l’Escola Jaume Vicens Vives i amb el debut del grup vocal rosinc Aire.

A partir d’aquest moment i de forma alterna les diferents bandes participants, Cava Brut amb les seves versions de rock dels anys 60 i 70, Kolananú, la jove banda empordanesa que va estrenar el seu disc de debut “L’altra Cara”, Madamme Mustash que presentava també disc “Batecs”, els Vigatans Kandian amb el seu indie i les versions del rock espanyol dels Walnait, van servir perquè el nombrós públic que es va acostar fins a la Riera Ginjolers pogués gaudir de bona música.

En aquesta edició, el fi de festa va anar de la mà del DJ Joker que va fer ballar als espectadors amb les seves barreges estilístiques.

A diferència de les darreres edicions, l’organització ha volgut “fer una aposta clara pel talent local, centrant l’atenció en grups o cantautors de Roses, o bé que tenen una relació directa amb la nostra Vila”, ha manifestat Xavi Gorro, coordinador de Roses Acció Musical.

Un aposta que segons Gorro, “ha esdevingut en tot un encert, ja que el nombrés públic que ha passat per la Rambla Ginjolers ha pogut gaudir d’unes actuacions de molta qualitat” .

Tot i això, RAM no descarta que en pròximes edicions es pugui comptar amb bandes d’abast més nacional per acabar de donar així “l´impuls definitiu que li falta al Dia de la Música Fest”, ha asseverat en Xavi Gorro.