El diputat de Cs al Parlament, Jean Castel, demana una major inversió per al Mercat Municipal de Roses

0
1
Jean Castel al Mercat Municipal de Roses
Jean Castel, acompanyat dels regidors de l'Ajuntament de Roses, José Manuel Álvarez i Maribel Machado, davant de dues parades tancades del Mercat Municipal de Roses

Jean Castel va visitar el Mercat Municipal de Roses i després de veure algunes parades tancades va afirmar en la necessitat d’invertir en la seva reconstrucció i rehabilitació, “perquè no es pot deixar que mori”

El diputat de Ciutadans per Girona al Parlament de Catalunya, Jean Castel, va aprofitar la seva visita a Roses per tractar amb els comerciants de la Vila el fenomen del top manta per visitar el Mercat Municipal.
Durant la seva visita, acompanyat dels regidors de Cs a l’Ajuntament de Roses, José Manuel Álvarez i Maribel Machado, el portaveu de Ciutadans per Girona va comprovar que hi havia algunes parades amb la persiana avall “i que en ple dissabte es troba sota mínims de clients”, va afirmar. Una situació per la qual va Castel va significar que “el nostre grup parlamentari demana, i porta demanant i exigint, una inversió que no arriba”.  El diputat taronja va fer referència a la partida del pressupost municipal de Roses destinada al Mercat Cobert per a 2021, dient que “és una partida relegada al manteniment i a la consergeria de la instal·lació, no a la reconstrucció i rehabilitació que necessita aquest Mercat, i no es pot deixar que mori”.

Jean Castel va afirmar que 

i va reivindicar la necessitat que “l’equip de govern recolzi als paradistes i inverteixi en les reformes necessàries que permetin aixecar les persianes que ara mateix estan tancades i generar noves oportunitats, perquè hi són”.