El director de Vilaweb, Vicent Partal, clou l’actual cicle de xerrades sobre la independència al Teatre de Roses

Propostes de país per a un nou temps

Aquest actual cicle de conferències ‘Propostes de país per a un nou temps’ el va inaugurar Jaume Sobrequés, divendres va participar Oriol Amat i demà el tanca Vicent Partal

Propostes de país per a un nou tempsEl cicle de conferències ‘Propostes de país per a un nou temps’ clou la present edició demà dimecres, 18 de juny, amb la conferència “A un pam de la independència (crònica del procés)”, a càrrec del periodista i director de Vilaweb, Vicent Partal. L’acte tindrà lloc al Teatre Municipal de Roses, a les 20.30 hores.

Vicent Partal és cofundador del setmanari El Temps (1983), ha format part del Diari de Barcelona i de Televisió Espanyola, on s’especialitzà en temes de política internacional. Com a reporter i corresponsal ha cobert esdeveniments arreu del món, entre altres la caiguda del mur de Berlín, el cop d’estat a l’URSS i les independències dels països bàltics, la revolta dels estudiants de Pequín, la fi de l’apartheid a Sud-àfrica, o l’inici de l’autonomia palestina, entre d’altres.

L’any 1994 va crear el primer sistema informatiu a internet dels Països Catalans i de l’Estat espanyol, anomenat El Temps Online i, un any més tard, cofundà Infopista (primer directori web en llengua catalana), que més tard es transformaria en diari electrònic VilaWeb, que actualment dirigeix, a més de col·laborar amb diferents mitjans de comunicació.

És vicepresident de l’European Journalisme Center, amb seu a Maastricht, membre de la junta del PEN català i membre del consell assessor de la Fundació de la UOC.