El director del càmping Bassegoda Park d’Albanyà, Esteve Guerra, nou president de l’Associació Empordà Turisme

Associació Empordà Turisme
Un moment de l'Assemblea General de l'Associació Empordà Turisme

Esteve Guerra va expressar la necessitat de vertebrar una estratègia en la consecució de la desestacionalització de la temporada turística

A finals del mes de novembre es va celebrar la primera Junta Directiva del nou mandat de l’Associació Empordà Turisme, escollint els nous càrrecs que exerciran durant un període de quatre anys, i nomenant a l’empresari Esteve Guerra, director del càmping Bassegoda Park d’Albanyà, com a nou president.

Prèviament a aquesta junta, l’Assemblea General de l’Associació Empordà Turisme, en sessió de data 18 de novembre de 2019, va celebrar les eleccions generals per escollir els membres d’aquesta Junta, i es va presentar el nou president honorífic de l’Associació, que sempre correspon al conseller comarcal de turisme del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Agustí Badosa.

La nova Junta Directiva pel pròxim quadrienni, la presidirà Esteve Guerra, la vicepresidència l’ocuparà Josep Costa, el secretari Jordi Pi, el tresorer Joan Cano i els vocals seran Lisa Van den Bergh, Rosa Cortada, Xavier Camps, Josep Espigulé i Agustí Badosa, President Honorífic.

Esteve Guerra i Serra va expressar la necessitat de vertebrar una estratègia per a la Associació que persegueixi la desestacionalització de la temporada turística tot potenciant els molts atractius que ofereix la nostra comarca tant de costa com d’interior i alhora que aposti pel turisme de qualitat.

També va remarcar que la base de l’èxit és el treball en equip, així com poder disposar dels recursos econòmics necessaris per poder establir objectius ambiciosos.

La Junta d’Empordà Turisme és l’òrgan de govern de l’associació, es reuneix un cop cada mes i està format per nou representants dels diferents sectors econòmics que configuren l’Associació, dos representants d’allotjament, un d’agència de viatges, dos d’oferta complementària, un representant d’ajuntament d’interior, un altre d’ajuntament de costa i un del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.