El divulgador televisiu Dani Jiménez col·labora amb el programa Aprenem Jugant de Roses

Programa Aprenem Jugant
Dani Jiménez i el senyor Esquelet

Dani Jiménez oferirà un espectacle científic per al públic familiar a Roses dins el programa Aprenem Jugant

Programa Aprenem Jugant
Dani Jiménez i el senyor Esquelet

El famós físic i divulgador científic Dani Jiménez, conegut per petits i grans per la seva participació en programes televisius com Dinàmiks (TV3), oferirà el proper mes de març a Roses un espectacle científic destinat al públic familiar. L’activitat s’emmarca dins el projecte “Aprenem Jugant” de l’Ajuntament de Roses, que properament anunciarà la programació completa per a l’edició d’enguany, així com els terminis d’inscripció.

Despertar la curiositat per la ciència i la seva història a través d’un format lúdic i participatiu on els assistents col·laboren en la realització d’experiments, és l’objectiu d’aquesta activitat, inclosa en el programa “Aprenem Jugant” que properament anunciarà la seva programació completa per a l’edició d’enguany.

El projecte, impulsat per l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses i amb un gran èxit de participació en les cinc edicions realitzades fins al moment, parteix de la premissa que el municipi ha d’esdevenir un espai d’aprenentatge permanent i proposa activitats pensades per donar resposta a les curiositats d’infants i joves.

Amb aquesta intenció, s’organitzen anualment una sèrie d’activitats de promoció i divulgació de coneixement, contribuint a què infants i joves esdevinguin persones actives i donant resposta a les seves curiositats, a generar més preguntes, a  potenciar la vocació per interessar-se i aprendre constantment,  més enllà de l’activitat lectiva formal.

Una part d’elles, com serà el cas de l’actuació de Dani Jiménez, s’obre també a la participació de pares i mares que vulguin acompanyar els seus fills en aquesta experiència. Una activitat que mostra de forma espectacular la manera més divertida de fer ciència.