El documental “La meva amiga la mar”, demà per Empordà TV

Documental "La meva amiga la mar"

Un treball audiovisual de la Càtedra Oceans i Salut Humana que emetrà demà la TV Local de Roses a les 10:30 hores

La Càtedra Oceans i Salut Humana de Roses va elaborar un documental de divulgació científica sobre els beneficis i riscos per a la salut procedents del mar.

El treball audiovisual, titulat “La meva amiga la mar” i d’una durada de 30 minuts, reuneix les experiències i coneixements de professionals i experts de diferents centres de recerca i universitats de Catalunya. L’estrena del documental, titulat  tindrà lloc demà, dijous 24 de setembre, a Empordà TV a les 10:30 hores.

Cal destacar que si no es té la possibilitat de poder veure’l demà al matí la TV Local de Roses ho tornarà a emetre aquest proper divendres a les 20:30 hores

S’emetrà a les 10.30 h de demà, dijous 24 de setembre, i s’espera que en els propers mesos es pugui veure també per altres televisions locals costaneres.  

La realització d’aquest documental, produït per la Càtedra Oceans i Salut Humana i per Polimarc Films, s’inclou dins el programa de divulgació impulsat per la càtedra, la qual centra el seu estudi en les relacions que s’estableixen entre els ecosistemes marins i la salut de les persones.  

Sota la direcció del biòleg marí i professor de la UdG, Josep Lloret, la càtedra compta també amb el patrocini del Gremi de Peixaters i la Confraria de Pescadors de Roses. Investigadors i tècnics de diverses universitats i centres de recerca, hospitals, administracions i empreses de Catalunya, Espanya i Europa, pertanyents a diferents àmbits del coneixement com ara biologia marina, medicina, veterinària, salut pública, educació ambiental, entre altres, participen en el projecte.  

L’objectiu final de la càtedra és el de fer extensiva al conjunt de la societat la necessitat de protegir els ecosistemes marins i promoure un consum de peix saludable, una pesca sostenible, i unes activitats turístiques saludables i sostenibles, per així preservar la salut i el benestar de les futures generacions.

Tràiler del documental “La meva amiga la mar”