El expresident de la Generalitat, José Montilla, dóna el seu suport a l’alcaldable del PSC de Roses, Olga Simarro

PSC Roses

La candidat del PSC Roses, Olga Simarro, flanquejada per l'expresident de la Generalitat, José Montilla, i l'alcalde de Beas de Segura, Sebastian Molina

El PSC de Roses va organitzar una trobada socialista amb la presència del expresident de la Generalitat i l’alcalde de Beas de Segura, Sebastian Molina

PSC Roses
La candidat del PSC Roses, Olga Simarro, flanquejada per l’expresident de la Generalitat, José Montilla, i l’alcalde de Beas de Segura, Sebastian Molina

Un dinar celebrat a la sala annexa del Pavelló Municipal d’Esports de Roses va servir per a que Olga Simarro comptés amb el suport dels socialistes de Catalunya com a candidata a l’alcaldia de Roses pel PSC. Suport personificat en la figura del expresident de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, a més del senador i exalcalde de l’Escala, Rafel Bruguera, el diputat al Parlament, Àlex Sàex, així com per la presència de Sebastian Molina, alcalde de Beas de Segura, població agermanada amb Roses i on milers de rosincs tenen el seus arrels en aquest municipi andalús de la província de Jaén.

Simarro es va dirigir al més del centenar de persones que van assistir a aquest acte de precampanya electoral afirmant que “Roses necessita un canvi, un canvi que ha de ser el 24 de maig, i que serà el nostre canvi al socialisme”. La candidata socialista va afegir que “ens presentem amb la voluntat de no prometre res que no podem complir, però si sabem i volem una campanya neta i amb honestedat. Volem fer una campanya per i per a les persones, perquè l’Ajuntament som tots”.

El senador Bruguera, en el seu torn de paraula va afimar que aquestes eleccions seran importants per al PSC de Roses “perquè tenen un projecte i un equip renovat, i aquest canvi que ha patit l’equip dels socialistes rosincs té futur”.

L’alcalde de Beas va recordar als seus paisans que van haver de emigrar a la dècada dels 70 i “vau venir a Roses, que us va acollir de meravella i heu contribuït al seu desenvolupament”, i va remarcar els bons resultats del PSOE Andalús a les eleccions de la Junta Andalusia, “on dels 97 pobles que té la província de Jaén 93 van votar al PSOE”.

El expresident de la Generalitat, a col·lació del que va dir Sebastian Molina va afirmar que “les eleccions andaluses van ser un bon tast i veurem com els socialistes obtindrem uns resultats que desmentiran a les enquestes”, fent una crida “a no deixar-nos enredar amb tots aquells que volen fer de les municipals unes plebiscitàries”. I  en clau de política municipal va afegir que “s’ha de saber escoltar a la gent, estar a prop de la ciutadania i Olga Simarro compta amb un excel·lent equip que serà capaç de connectar amb les necessitats de la ciutadania”.

Tot seguit dels parlaments els assistents en aquesta trobada socialista van gaudir d’una fideuà preparada pels pescadors de Roses.