El Fan Club Maverick inaugura la seva seu a Palau-saverdera amb una fideuada

Fan Club Maverick
Maverick Viñales (de blau al centre assegut) amb els seu fans durant la fideuada

La seu del Fan Club Maverick s’instal·la a Palau-saverdera

El Club de Tennis Roses va ser l’indret escollit quan es va fundar el Club de Fans de Maverick Viñales, pilot de Moto GP. Unes instal·lacions que es feien servir, principalment, per veure les curses en les que participava el pilot en aquell temps a la categoria de 125 cc, posteriorment Moto 3. Del Club de Tennis es va passar a l’hotel Mont Mar, on els socis es reunien principalment per seguir al pilot rosinc durant les curses, un espai però, que no va acabar de cuallar.

I no ho va fer perquè el que necessita el Fan Club Maverik  “és un local per a que els socis i no socis, tothom que vulgui, pugui veure les curses, encabir una oficina per tots el temes burocràtics i poder fer un museu amb tot el que tenim de Maverick Viñales”, va afirmar el Vocal del Club, José Kawa Martínez.
Un local que a Roses “és complicat per la quantitat d’associacions que existeixen i que sol·liciten també tenir un local, la qual cosa vam entendre perfectament, i per això vam anar a Palau-saverdera, on viu en Maverick, i en Narcís Deusedas ens va oferir, en principi, un petit local al Centre Cívic del poble per tenir una oficina, que ara, l’actual alcaldessa, Isabel Cortada, ha mantingut”, va explicar el Secretari del Fan Club Maverick, Gabriel Sastre.

Segons els membres de la Junta del Fan Club Maverick l’Ajuntament de Palau els ha dit que més endavant podria ser possible tenir un local per cobrir les necessitats dels fans del pilot, és a dir un local fixe per encabir una oficina, veure les curses del campionat del món de Moto GP i poder fer un petit museu.

I a la planta baixa del Centre Cívic de Palau-saverdera, el Club va celebrar el passat diumenge una fideuada amb l’assistència d’un centenar de socis, que va servir a mena d’inauguració de la seu del Fan Club Maverick.
Un àpat gratuït per a tots els fans de Viñales al que va assistir el regidor d’Esports de Roses i soci del Club, Juan M. Fernández, Ferdy, el qual va assenyalar que “ara per ara, donat la quantitat d’associacions que hi ha a Roses i que també demanden un espai, ens és impossible oferir un local”, va reconèixer.

Fideuada i sorteig de dos viatges amb sorpresa final

Fan Club Maverick
Maverick Viñales amb en Juanjo Rodríguez, que viatjarà al Gran Premi de Brno amb tot pagat

Al voltant d’uns cents socis es van donar cita a la planta baixa per gaudir gratuïtament d’un aperitiu a base de muscles i una fideuada regada amb vi, aigua, gasosa, gelat de postres i cafè, després del qual es va portar a terme dos sortejos per un viatge per a dues persones al Gran Premi de Brno, de la República Txeca i al Gran Premi de Misano, d’Itàlia, amb tot inclòs, avió, hotel, entrades i poder ser-hi amb el Team Suzuki de Maverick Viñales.
I va ser aquest, per sorpresa de tots els assistents, el que va aparèixer per fer de mà innocent en el sorteig. I Viñales va fer feliç a Juanjo Rodríguez, rosinc que viatjarà a Brno amb la seva dona amb totes les despeses pagades, i a la Silvia Viñolas, que li va tocar el viatge al Gran Premi de Misano.

El segon club de fans més gran de Moto GP després del de Valentino Rossi

El Fans Club Maverick és una entitat que any rere any ha anat augmentant la seva quota de socis des que es va fundar al 2011. Quatre anys i que en l’actualitat compta “amb més de 400 socis, gairebé 500, sent el segon club de fans més gran de tot el mundial pel que respecta a números de socis amb el seu carnet respectiu. Només superat pel de Valentino Rossi”, va afirmar durant el sorteig en Kawa Martínez.

El regidor d’Esports de Roses va aprofitar la presència del pilot de Moto GP per agrair-li públicament durant el transcurs de la fideuada del socis del Club, “el detall que va tenir al circuit de Montmeló en Maverick cap a Josep Soler, el qual està ingressat a causa d’un accident de moto, on va ensenyar una cartolina donant ànims a en Josep i  la família Soler”.

Un debut de Maverick Viñales en Moto GP que podria haver estat millor

Fan Club Maverick
Maverick Viñales donant ànims a Josep Soler i la seva família per la seva pronta recuparació durant el Gran Premi de Catalunya al circuit de Montmeló

A la seva primera temporada a la categoria de Moto GP, Maverick Viñales està sent la sensació de la temporada, “però sempre pot ser millor, perquè per exemple quan Marc Màrquez va entrar ho va fer amb una moto molt competitiva i va guanyar carreres, i esperem que Suzuki porti evolucions per demostrar el nostre potencial”, va afirmar Viñales.
Un potencial que ja han pogut constatar les primeres marques de motociclisme com Honda o Yamaha, les quals ja s’han interessat en incorporar-lo a les seves files, tot i això Maverick va afirmar que “el meu equip i jo estem treballant molt dur per fer una moto competitiva i si ho aconseguim la meva primera opció és Suzuki, però sempre dic que el futur és molt incert”.

Suzuki, però, va posar una clàusula en el contracte del pilot rosinc amb una penalització molt alta si deixava l’equip al primer any. Clausula que podrien pagar, o no, tant Honda com Yamaha si el volen veure pilotant les seves motos.

Maverick Viñales es troba actualment desé a la classificació general amb 57 punts, 13 per sobre d’Aleix Espargaró, “he d’estar a davant d’ell, que és la meva referència”, va dir el pilot, ja que el germà gran dels Espargaró és el seu company d’equip al Team Suzuki.