El Fan de Maverick fa nit amb la seva bicicleta a Mengíbar, i “si tot va bé intentaré arribar avui a Arcos de la Frontera”

De Roses a Jerez en bicicleta

El Fan de Maverick, Aniceto Díaz, a la població de Mengíbar, Jaén

El Policia Local de Roses i membre del Fan Club Maverick està realitzant etapes maratonianes i podria arribar abans al seu destí

De Roses a Jerez en bicicleta
El Fan de Maverick, Aniceto Díaz, a la població de Mengíbar, Jaén

244 quilòmetres van fer ahir les cames d’Aniceto Díaz, policia local de Roses i soci del Fan Club Maverick, des d’Albacete, concretament 3 quilòmetres després de sortir de la capital manxega, on es va veure obligat a parar pel vent i la pluja, fins a la població Andalusa de Mengíbar.

244 quilòmetres fustigat pel vent, “m’ha acompanyat durant tota l’etapa, anava a 17, 19 km/hora, a les baixades a 24 per hora, desesperant. I a sobre després se m’ha posat a ploure, per la qual cosa m’he hagut d’abrigar ja que havia agafat una mica de fred”. Díaz va passar deixant de costat, ja que s’havia desviar per entrar, per Beas de Segura, poble agermanat amb Roses.

Una altra etapa maratoniana que “si no arriba a ser perquè m’haig de parar diumenge per culpa del vent i la pluja, avui arribo a Arcos de la Frontera”. Això i que si li va trencar el culotte, trencament qual li va provocar una ferida important al gluti pel frec amb el seient.

I a Mengíbar es va trobar amb en Josep Martínez, més conegut com Kawa Martínez, i Jordi Pina, socis del Fan Club Maverick, els quals li van fer una mica d’assistència per tractar la ferida. En Kawa ha afirmat aquest matí que “l’Aniceto ha sortit a les 6:30 hores del matí en direcció a Ècija, Sevilla, però ha comentat que si no li molesta la ferida intentaria arribar, avui, a Arcos de la Frontera”.

És a dir, en principi el policia local cobrirà els 154 quilòmetres que hi ha des de Mengíbar fins a Ècija, però que si el frec amb el seient no li molesta gaire té la intenció de realitzar una altra marató en bicicleta i fins a arribar als 290 km que hi ha fins a Arcos de la Frontera.