El Festival de Tardor ONA-FADIR aplega gent d’arreu l’Alt Empordà al teatre de Roses

Festival de Tardor ONA-FADIR
El Grup Artístic ONA en una de les seves actuacions

Al voltant de 700 euros es van recaptar al Festival de Tardor organitzat conjuntament per la Fundació FADIR i l’Associació ONA

Festival de Tardor ONA-FADIR
El Grup Artístic ONA en una de les seves actuacions

ONA, Associació de Famílies de Discapacitats Intel·lectuals de l’Alt Empordà amb seu a Figueres, i la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses, FADIR, van organitzar, amb la col·laboració del consistori rosinc, el seu tercer Festival de Tardor.

La finalitat, recaptar fonts per poder tirar endavant tots els projectes i activitats que ambdues entitats desenvolupen al llarg de l’any amb els seus associats.
Ahir, al teatre municipal de Roses es van aplegar unes 200 persones provinents d’Agullana, Figures, Castelló d’Empúries, Fortià, Cabanes o Vilafant, entre d’altres municipis d’arreu l’Alt Empordà per assistir al tercer Festival de Tardor ONA-FADIR.
Un esdeveniment en el que van intervenir el ‘Grup Artístic ONA’, composat pels joves associats a l’entitat de Figueres, que actuen  per diferents municipis de la comarca amb actuacions de playback, la ‘Dolça Tardor’, col·lectiu integrat en la seva majoria de jubilats de la capital altempordanesa, que van mostrar el seu talent amb diferents balls.
També van pujar a dalt de l’escenari dues escoles de dansa, la ‘Suraima’ i l’’Escola de Dansa Sílvia Busquets’ de Roses, on els seus joves integrants van ensenyar als assistents els seus progressos en el món del ball.
En les actuacions es va trobar a faltar l’assistència del ‘La Flauta dolça’, degut a la convalescència per malaltia d’alguns dels membres del grup de pescadors de la Casa del Mar que la componen.
Cal destacar que els grups i entitats van anar simultaneant la seva aparició dalt de l’escenari durant les dues hores que va durar el festival, així el festival es va desenvolupar d’una manera més amena, tant pel públic com pels artistes, que si cada grup hagués fet o interpretat tot el que tenia assajat d’un cop per no sortir més.

Amb el donatiu de 5 euros que es donava en concepte d’entrada aquesta tercera edició del Festival de Tardor ONA-FADIR va aconseguir una recaptació de al voltant 700 euros.