El Festival del Motor més important de les terres de l’Empordà se celebra aquest cap de setmana a Roses

Festival del Motor de Roses

Un Festival del Motor que tindrà lloc a l’antic càmping Bahia de Roses amb un dissabte i diumenge plens d’activitats

Festival del Motor de RosesEl Motor Club Tocats pels Clàssics de Roses ja fa anys que organitza una concentració de cotxe clàssics a la Vila. Un trobada de vehicles d’època que l’any passat van engrandir amb la celebració del primer Ralli… de cotxes clàssics.

I enguany, els responsables del propi Motor Club Tocats pels Clàssics juntament amb Empordà Racing Days, van un mica més enllà, ja que aquest cap de setmana Roses acollirà el Festival del Motor més important de les terres de l´Empordà, sota el patrocini de KH7.

Dos dies, dissabte i diumenge que en la Vila respirarà olor a benzina amb l’organització de diferents activitats al voltant dels motors dels cotxes clàssics, com són la concentració de vehicles d’època i el II Ralli Badia de Roses, i d’altres dirigides a tots els públics.

“Des de l’organització no volem que sigui només una trobada de cotxes clàssics per poder treure les nostres ‘xatarres’, sinó que hem apostat perquè la gent de Roses vingui aquí al càmping Bahia i gaudeixi, a més de veure els cotxes de fa 40 o 50 anys, que hi participi amb els fills en les diferents activitats que hem preparat”, ha afirmat Josep Martos, membre de l’organització.

Activitats que es desenvoluparan, com ha dit Martos, als terrenys de l’antic càmping Bahia dirigides per als amants del motor com a per al públic infantil com seran l’exhibició Crawler de Ràdio Control, l’exposició de cotxes clàssics i esportius, retransmissió en directe del programa de ràdio ‘Cop de gas’, inflables gratuïts per a petits i també per a grans, xocolatada i taller de manualitats Jovi per a la mainada, circuit de Ràdio Control, sortejos i moltes altres sorpreses.

PROGRAMACIÓ DEL FESTIVAL DEL MOTOR DE ROSES

Dissabte, 19 de maig:

II Ralli Badia de roses + Crono atac Karting Empuriabrava

11:00h — Parc tancat rally (Antic càmping Bahia)

16:00h — Xerrada sobre la Marroc Challenge – Rui Cabaco (Antic càmping Bahia)

17:01h — Sortida rally (Antic càmping Bahia)

18:00h Xocolatada gratuita per a tots (Antic càmping Bahia)

18:30h Musica en viu per petits i grans (Antic càmping Bahia)

19:00h — Crono Atac (Tram cronometrat d’exhibició per a cotxes del ralli dins el circuit del Karting d´Empuriabrava

20:30h — Arribada cotxes del ralli (Antic càmping Bahia)

Inflables tot el dia.

Diumenge, 20 maig:

Concentració cotxes classics i esportius + ruta

09:00h — Inscripció ruta + obsequi + botifarra – 5 €

11:00h — Ruta clàssics (uns 30 kms. aprox)

13:30h — Fi de festa