El Festival Música D’Nits de Roses es trasllada al Castell de la Trinitat

Festival Música D’Nits

El tribut a Sílvio Rodríguez de Joan Isaac i Sílvia Comes és el primer concert Música D’Nits que tindrà lloc al Castell de la Trinitat aquest proper diumenge

El Cicle Música D’Nits torna a oferir aquest proper diumenge, 28 de juliol, a les 22 h, un nou concert en un dels espais més emblemàtics del patrimoni rosinc. En aquesta ocasió, la terrassa sobre el mar de la Castell de la Trinitat és l’escenari escollit perquè Joan Isaac i Sílvia Comes posin música a la vetllada, amb el seu treball tribut a Sílvio Rodríguez Cita amb els Àngels.

Amb un treball artesanal immens i amb un respecte absolut per la poètica de Sílvio Rodríguez i per l’emoció que transmeten les seves cançons, Joan Isaac i Sílvia Comes tradueixen al català aquest gran mestre de la cançó universal. Amb rigorositat extrema i respecte profund per l’obra original, reten un sentit homenatge a un dels més grans cantautors vius, revisant-ne cançons de totes les èpoques, des des d’Unicorn o Petita Serenata diürna fins a petites joies del seu extens cançoner i d’una bellesa extraordinària.

Cita amb els Àngels és el títol que rep aquest tribut al cantautor, que presenten en concert des de la nuesa escènica de només dues veus i una guitarra. Un espectacle de gran contingut emocional beneït pel mateix Sílvio Rodríguez. Una manera de remetre a la musicalitat de la nostra llengua, l’obra immensa del cantautor cubà.

Les entrades (8€ i 6,5€ amb el carnet Rosescultura) ja estan a la venda a la Ciutadella de Roses i de manera on line clicant AQUÍ.