El Festival Sons del Món se celebrarà a la Ciutadella de Roses, però limitant l’aforament

Sons del Món

Els concerts que veuran limitat el seu aforament, de 2.200 a 800 persones, seran els de Sopa de Cabra, Manel i Stay Homas

L’organització del Festival Sons del Món ha fet públic aquest divendres que manté l’edició prevista per aquest estiu, tot i que complint les mesures sanitàries que en el moment de la seva celebració dictaminin les autoritats i, per això limitarà l’aforament a la Ciutadella de Roses de 2.200 a 800 persones.

Entre els caps de cartell d’enguany estan confirmats els gironins Sopa de Cabra, que tindrà lloc el 31 de juliol, Manel, el 8 d’agost i Stay Homas, tres nois de Barcelona que s’han donat a conèixer després de decidir posar ritme i lletra als dies de confinament per l’estat d’alarma de la crisi sanitària, i que actuaran el 9 d’agost.
Els que no hi seran per culpa de la pandèmia de la COVID-10 seran els integrants de God Save The Queen, que estava previst la seva actuació per enguany però que s’ajornarà fins al 31 de juliol de 2021.

L’organització del Festival Sons del Món no decidirà fins a finals d’aquest mes de juny si els concerts de petit format als cellers de la DO Empordà s’acabaran portant a terme.

Les entrades es posaran a la venda aquest divendres a les 20 hores del vespre a la web de Sons del Món.