Suquet de peix de Rose

El Festival Strenes acollirà l’estrena en directe del nou disc dels Figa Flawas el 6 d’abril a La Mirona

Els vallencs Figa Flawas presentaran en directe les cançons del seu nou disc a La Mirona de Salt

Figa Flawas estrenarà en directe les cançons del seu segon disc al Festival Strenes de Girona. El concert serà dissabte 6 d’abril a la Sala La Mirona de Salt i les entrades ja estan a la venda. Els vallencs són un dels grups més populars del moment i el seu segon disc, un dels més esperats de l’any vinent. Tant és així que han necessitat tan sols tres dies per exhaurir les entrades del seu concert a la Sala Apolo de Barcelona que faran el 20 d’abril.
 
Els Figa Flawas van publicar divendres passat l’EP Recent t’arriba la invitació per… que compta amb “Mussegu”, “Diabla” amb la Mushkaa, “Xalala” amb Lluis Gavaldà d’Els Pets, “Aurora” amb els Stay Homas i “Xtraterrestres (na de na)”, una sèrie de cançons que han publicat al llarg de sis mesos i que només a Spotify ja superen els 7 milions de reproduccions.
 
Figa Flawas s’han consolidat en temps récord en una de les propostes artístiques de més èxit a casa nostra. S’han atrevit i posat de moda la batxata catalana i el corrido tumbado en català, han fet ballar aquest estiu amb “Xalala” i han convidat a conèixer els típics éssers del món de la nit amb el seu nou èxit, “Xtraterrestres (na de na)” que es va publicar divendres passat.

Les entrades ja estan a la venda al web www.festivalstrenes.cat