El Festival Temporada Alta obre el període d’inscripció per als voluntaris que vulguin participar en les diverses tasques del festival

Festival Temporada Alta

Cartell obra de l'artista Josep Mª Oliveras

Del 3 d’octubre al 8 de desembre podran veure com s’organitza el festival des de dins i conèixer de prop el món teatral, desenvolupant tasques organitzatives i logístiques

Festival Temporada Alta
Cartell obra de l’artista Josep Mª Oliveras

El Festival Temporada Alta, que tindrà lloc del proper 3 d’octubre al 8 de desembre a Girona i Salt, ha obert el període d’inscripció per als voluntaris del festival. D’aquesta manera, el festival dóna l’oportunitat a totes aquelles persones amb inquietuds en l’àmbit teatral, de conèixer per dins un dels festivals de teatre més importants d’Europa.

Els voluntaris que formin part de l’equip del Temporada Alta desenvoluparan tasques organitzatives i logístiques en els camps de la comunicació, la producció o la premsa, entre d’altres. A més, podran conèixer de prop els actors, directors i les companyies que participaran en aquesta 22a edició. L’any passat, unes 25 persones van formar part de l’equip de voluntaris, la col·laboració dels quals va ser imprescindible per al bon funcionament del festival.

Inscripcions
Les persones que es vulguin inscriure o que necessitin més informació poden escriure un correu electrònic a info@temporada-alta.net. El termini per apuntar-s’hi finalitzarà el proper 10 de setembre.

El Festival Temporada Alta, que presentarà tota la seva programació a principis de setembre, ja ha posat a la venda les entrades per a alguns dels espectacles que formaran part d’aquesta edició. Es tracta d’Operetta, de Cor de Teatre i Jordi Purtí; Faemino y Cansado; Jo Mai; Primer Amor; Melendi; Morcheeba; Paco Ibáñez, i Manel. Les localitats per a aquestes propostes es poden adquirir a través del web del festival (www.temporada-alta.net). Així mateix, Somni d’una nit d’estiu, de Propeller; Fauna, de Romina Paula; Bienvenido a casa, de Roberto Suárez; i un cabaret de Maria Friedman també formaran part d’un programa ple d’estrenes, produccions internacionals i obres de tots els gèneres i per a tots els públics.