Inici Actualitat El Festivalet de Roses, una clara aposta per combinar música, gastronomia i...

El Festivalet de Roses, una clara aposta per combinar música, gastronomia i paisatge que es consolida en la seva 4ª edició

Música, gastronomia i el paisatge de Roses atrau molta gent al Festivalet

Música alternativa, gastronomia local i la posta de sol de la badia de Roses és un combinat força atractiu que atrau a molta gent al Festivalet, consolidant-lo en la seva quarta edició

El Festivalet de Roses va tancar ahir la seva quarta edició consolidant-se totalment en el circuit dels festivals de música de Catalunya i ho ha aconseguit gràcies a la seva exclusiva aposta de programar bandes indie allunyades del mainstream amb gèneres com l’electrònica, el dance, el World Music o el folk anglosaxó, i per celebrar tots els concerts en horari diürn, a peu de platja, i embolcallats per l’espectacular paisatge de la Badia de Roses.

I és que el secret està en el cartell de música programant al Festival, “confeccionat amb grups que no són gens mediàtics, no s’escolten sovint a les ràdio-formules però que tenen molts de seguidors com hem pogut comprovar aquest cap de setmana, amb gent provinent d’arreu per assistir als diferents concerts”, ha manifestat el regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens, el qual ha remarcat que l’aposta del Festivalet “és combinar aquests concert de música de bandes ‘indie’ amb la gastronomia local, que fa que atraguem a un públic heterogeni, ja sigui gent jove que ve només empesa per la música, com un públic més familiar, que ve a gaudir d’un esdeveniment que els permet passar un cap de setmana ‘chill out’ gaudint del sol de la Costa Brava fora de temporada”.

Pel que fa als concerts, la vigatana Carla va ser l’encarregada d’inaugurar el Festivalet dissabte al matí a la platja de les Botxes amb la seva elegant aposta de synthpop anglosaxó mentre s’omplia de gent la zona del Pica-tasta, on una desena de restauradors locals oferien des de paella a sushi o vins locals. A la tarda, l’acció es va traslladar a la Platja de la Perola, on la sensibilitat de Marion Harper va conjurar-se per oferir un recital lluminós en què va presentar els temes dels seus darrers discos d’estudi. I la jornada la va cloure el portentós duet Cala Vento amb seu impactant directe rocker construït només amb guitarra i bateria que va fer ballar tothom sobre la sorra de la Badia de Roses mentre queia la nit.

Diumenge, tot i el vent i els núvols, la platja de les Botxes es va emplenar fins a la bandera per gaudir d’un dels millors recitals que recorda el certamen amb el folk d’aires tropicals del duet format per Marcel Lázara i Júlia Arrey, que va captivar per la seva sinceritat a tots els presents. I el Festivalet va tancar el teló a la platja de la Perola amb la presència de tot un clàssic modern com Roger Mas que va repassar alguns dels seus clàssics alhora que versionar poesies o recitar textos de Francesc Pujols.

Pel que fa a la gastronomia, tots els restauradors implicats, ja sigui els 12 restaurants que oferien el Menú del Festivalet, els 8 que van oferir tastets al Pica-Tasta o els 3 que oferien els novedosos Postres de Roses, van mostrar la seva satisfacció amb la resposta de públic al seus establiments. Cosa valorada molt positivament des de l’organització, ja que aquest és l’altre eix del certamen.

Els guanyadors del Concurs d’Instagram del Festivalet.es donarà a conèixer en els propers dies.

Exit mobile version