El flamenc més pur i autèntic arriba aquest vespre a Roses

L'espectacle de flamenc que es va dur a terme al Celler La Vinyeta

La Magdalena Flamenco arriba a la Masia Sa Brasa de Roses amb un tablao proper i íntim per quedar-se durant tot aquest estiu  

Avui dimarts, 6 de juny, La Magdalena Flamenco Show  inicia un cicle d’espectacles a Roses, el primer dels dotze que es faran a la Masia de Sa Brasa. Joel de Pepa i Falete Perona, dos dels joves artistes amb més talent del panorama flamenc barceloní, seran els propers invitats a passar pel tablao de La Magdalena. A partir d’aleshores cada dimarts de juny, juliol i agost tindrà lloc una cita plena de cultura i gastronomia on diferents artistes actuaran com ara la formació de rumba Los Desmadraos, Jorge El Pirata, Jordi Rodríguez, Sonia Cantillo i Rodrigo El Uruguayo.

Les entrades per assistir a qualsevol de tots aquests espectacles ja estan a la venda a la pàgina web.

La Magdalena Flamenco va donar el passat dijous, 25 de maig, el tret de sortida a la seva l’agenda musical d’estiu de la amb un espectacle en viu al Celler La Vinyeta on els assistents van gaudir d’una vetllada íntima en un indret únic de l’Alt Empordà. La cita va començar amb una degustació dels vins més joves de la casa tot seguit d’una visita guiada a les instal·lacions de la mà de Josep Serra, propietari del celler, i del seu equip. 

Mentre es ponia el sol, Rafael Fernández va marcar el ritme acústic amb la seva guitarra mentre David de José entregava la seva veu melancòlica al públic. Santos Amaya i Lorena Oliva van coronar les actuacions amb diversos balls de manera conjunta i individual, tot acompanyat de les palmes dels artistes i del públic que els va rebre amb forts aplaudiments. 

“Volíem oferir un concepte innovador on els assistents poguessin gaudir de l’enologia de proximitat, l’entorn màgic del celler La Vinyeta i d’un espectacle d’alt nivell de flamenc”, va explicar el director Sergi Cañas. Les entrades es van exhaurir dies abans de l’estrena i és així com afirmen estar molt contents per la gran rebuda de la ‘Vinya Flamenca’, com es va anomenar aquest esdeveniment. “Després d’aquesta inauguració, estem entusiasmats per l’estiu que ens espera”, va afirmar Cañas. 

El públic va venir d’arreu de les comarques gironines, però també una majoria eren estrangers de països com ara França, Països Baixos, Canadà i Itàlia, entre d’altres. Alguns d’ells van viatjar expressament per l’ocasió mentre que d’altres tenen una segona residència a la costa i van decidir acudir a la cita. Amb aquest projecte La Magdalena Flamenco busca promoure el flamenc de qualitat a l’Empordà i apropar-lo al mateix temps als visitants per tal que no hagin de desplaçar-se fora de la província per poder gaudir d’una experiència de flamenc autèntic. 

“L’acte va ser tot un èxit gràcies a la qualitat de la proposta i també a la màgia de l’entorn. Al cap vespre les vinyes es van tenyir d’ànima en sentir els passos de la ballarina i els cants apassionats dels cantants. Va ser una nit màgica que repetirem”, va expressar Josep Serra. En vista de la bona acollida d’aquest concepte que barreja enologia i flamenc, s’ha decidit programar una nova data de la ‘Vinya Flamenca’ pel divendres 28 de juliol. 

Sobre La Magdalena Flamenco Show

La Magdalena Flamenco Show és una iniciativa que neix per tal de potenciar el flamenc a diferents localitats de la província de Girona, així com el turisme de proximitat, els paisatges, la gastronomia i els vins de l’Empordà. Amb una programació de quinze espectacles, La Magdalena estrena la segona temporada amb una agenda musical que abasta un ampli ventall d’artistes: cantaors, balladors, percussionistes, guitarristes i molt més. Per tal que tots gaudeixin, també organitzen activitats per als més petits, com ara vestir-se amb vestits flamencs, perquè els pares puguin gaudir d’una vetllada única i tranquil·la sense preocupacions. A La Magdalena són experts en organitzar aquest tipus d’esdeveniments i entre els seus serveis també ofereixen l’organització d’espectacles de flamenc privats per a esdeveniments d’empresa, celebracions o festes privades. El que va néixer com un projecte personal ha anat a poc a poc transformant-se en una cita imprescindible de l’estiu a la Costa Brava.

Exit mobile version