“El Foraster” Quim Masferrer aterra a Roses per protagonitzar l’obra de teatre “Temps”

Quim Masferrer

“Temps”, obra dirigida per Ramon Fontseré i a on a en Quim Masferrer només li queden 90 minuts de vida

Quim MasferrerQuè li passa pel cap a una persona a la qual li acaben de comunicar que li queden 90 minuts de vida? Al personatge de Quim Masferrer li diagnostiquen aquest temps, i durant aquesta hora i mitja que li queda de vida, el protagonista sent la més autèntica i plena llibertat que mai podrà gaudir un ser humà. La llibertat de passar comptes, de dir de veritat tot el què pensa, de ser sincer per una vegada. El protagonista de “Temps” té la llibertat de saltar-se les normes polítiques socials i morals. La llibertat del qui no poden ni multar, ni empresonar, ni castigar…

“Temps”, dirigida per Ramon Fontseré, és un viatge d’una hora i mitja d’intensa tristesa, de crítica desbocada, d’ironia, de comiats, planys, records, olors, amics, paisatges… que mai més no sentirà. Un allau de desitjos insatisfets, d’aquelles coses que li quedaran pendents al protagonista d’haver fet en aquesta vida. Un cúmul, de rancúnia, ràbia, venjança… La llibertat de riure’s del mort i de qui el vetlla: el públic. La tragicomèdia de la vida en 90 minuts que es representarà aquest proper diumenge a les 6 de la tarda.

El preu és de 12 euros

El preu de les entrades per a la representació de diumenge és de 12 euros. En el cas de persones amb dret a descompte (jubilats, Carnet Jove i carnet Biblioteca de Roses), el preu és de 10 €. Els menors de 16 anys (acompanyats per un adult) i les parelles lingüístiques de Roses tenen entrada gratuïta.

Les entrades poden adquirir-se a les taquilles del Teatre o bé telefònicament, el dijous i el divendres previs a la representació, de 12 a 14 h. El mateix dia de l’espectacle la taquilla s’obrirà una hora abans de la funció per a la venda de les entrades disponibles.