El futbol platja, esport ideal per donar a conèixer qualsevol empresa, servei o negoci

Les empreses rosinques aprofiten aquest tornejos d’estiu per promocionar-se

Demà se celebrarà el XVI campionat local de futbol platja, organitzat per l’Ajuntament de Roses i el Club d’Esports Platja de Roses, amb la participació de diferents equips de la Vila.
Un torneig que aprofiten moltes empreses rosinques per promocionar i donar a conèixer els seus serveis patrocinant a alguns dels equips participants. Fins i tot, el nom dels equips és el mateix que l’empresa o entitat que els patrocina. És, sense dubte, una plataforma ideal per donar a conèixer el seu comerç, la seva botiga i, en definitiva, la seva empresa.
És el cas de, per exemple, d’AutoTaller Kiko, regentat per Francisco J. Delgado, més conegut com Kiko, Un noi rosinc amb 13 anys d’experiència en el món de l’automòbil, tant de mecànica com de pneumàtics. 9 anys fent de mecànic i 4 dedicat al “calçat” de tot tipus de vehicles.

Un dia va decidir que ja n’hi havia prou de treballar per altres decidint muntar els seu propi taller. I ja fa un temps que aquest emprenedor rosinc està al capdavant del seu propi negoci, ubicat al carrer Cap Norfeu, nº 73. I ara ha decidit, amb l’objectiu de donar a conèixer, encara més, el seu taller, patrocinar l’equip de futbol platja “Alpargatas Team” que participarà demà al campionat de l’especialitat.

Però, Kiko, per portar a bon port aquesta iniciativa ha comptat amb altres dos emprenedors de Roses, José Luis Cantos i Alberto Lagresa. Cantos està acabant d’enllestir el local al carrer Colom, nº 60 on tindrà la seu d’Afriplac, un empresa dedicada als acabaments i revestiments, entre d’altres, amb sistemes de pladur. I Lagresa està al capdavant del bar cafeteria La Bahía, un local prou conegut a la Vila situat a la plaça Pep Ventura, a prop del Mercat municipal.

Tots tres patrocinen a l’equip Alpargatas Team, un equip que, esportivament parlant i segons els mateixos patrocinadors “no arribarà molt lluny en el torneig, però l’important és participar i pasar-ho bé”.
Amb aquest patrocini per part de AutoTaller KikoAfriplac i Bar La Bahía ha comptat amb la col·laboracó de Tataki Bar AntonioBar La PeraBar Sentric (equipació), Bar FlemingCufred S.L. RefrigeracióBar Antonio (Canyelles), Cinemes GironaConstrucciones Cortijosa i Carnisseria Canigó.