El GEN Roses aclapara un terç del 90 podis de la 1ª jornada del Trofeu Hivern 2014 Natació d’Interclubs

GEN Roses
Un nedador sota l'aigüa durant la competició

Trenta-un podis van aconseguir els nedadors del GEN Roses al campionat de natació que es va disputar a la Piscina Municipal de Roses

GEN Roses
Un nedador sota l’aigüa durant la competició

Aquest dissabte passat a la tarda es va celebrar la primera jornada del Trofeu de Natació Inteclubs Federats de la demarcació de Girona. Un esdeveniment organitzat pel Grup d’Esports Nàutics, GEN, de Roses, amb la col·laboració de la Piscina Municipal de la Vila i el consistori rosinc.

Es van donar cita a la instal·lació aquàtica més de 150 nedadors/es de totes les categories i edats, des de Pre-Benjamí nascuts-es el 2008 fins a l’absoluta, dels diferents clubs participants, l’amfitrió GEN Roses, lACEJ La Jonquera, el CP Flaçà, el Besalú C.N. i el C.P. Sant Joanenc.

La jornada de competició va constar de 4 estils i per aquest ordre: primer la braça, per continuar amb l’estil lliure, els estils i finalment els relleus, i la final de les proves el GEN Roses va ser el clar dominador en quant a podis, va assolir un total de 31, seguit de molt a prop de lACEJ La Jonquera, que en va fer 27. Ja un xic més endarrerits van quedar el Besalú C.N., amb 15 podis, el C.P. Santjoanenc, amb 12 i el C.P. Flaçà, que només va aconseguir 5.

GEN Roses
El trofeu de natació va ser seguit per un nombrós públic / Foto: GEN Roses

Un dels moments més esperats de la jornada de natació van la competició de relleus, on es van barrejar 12 nedadors per relleu de les diferents edats, la qual cosa va permetre als més petits fer equip amb els nedadors més grans.

La propera jornada del Trofeu serà al maig a Girona, però ara per ara, es pot celebrar l’embranzida que està agafant una competició que tot just compleix la seva segona edició, i en la que els clubs organitzadors hi posen tota la voluntat per a seguir sumant en l’esport català des de la base, des de els més petits fins als esportistes d’elit.