El GEN Roses acull el primer esdeveniment nàutic de 2015 de la Vila, la Regata Popular Rem Indoor

GEN Roses

Un moment de la 3ª edició Regata Popular Rem Indoor organitzat pel GEN Roses al 2014

El proper dissabte, 7 de març, el GEN Roses acollirà la 4ª edició de la Regata Popular Rem Indoor

GEN Roses
Un moment de la 3ª edició Regata Popular Rem Indoor organitzat pel GEN Roses al 2014

Després de la participació de 4 clubs en la tercera edició de la regata popular, s’espera enguany tornar a engrescar als clubs de Banyoles, Rem Sant Pere i els dos clubs organitzadors, Xon’s Empuriabrava i GEN Roses per a seguir fent créixer la competició de rem indoor.

Aquesta vegada, es preveu un format encara més popular que en les anteriors edicions. La participació dels esportistes serà d’entre 3 i 5 minuts, depenent de l’estat de forma en que estiguin. Són sèries pensades per a que tothom pugui participar en una jornada lúdic-esportiva que pretén fer arribar el rem a petits i grans. En acabar, hi haurà una petita barbacoa de germanor.

Roses ha estat un punt de referència per al rem a l’Alt Empordà on sempre hi ha hagut diferents equips, bàsicament en la modalitat de Llagut Català, una embarcació on remen 8 vogadors + un timoner que fascina als espectadors en cada competició on s’arriben a ajuntar sobre 500 vogadors i vogadores!

El rem indoor, és la modalitat d’entrenament de gairebé tots les categories i modalitats de rem. Una ‘màquina’, l’ergòmetre, permet entrenar la posició específica de les diferents modalitats de rem al gimnàs, registrant la força i els temps. Així, connectant-ne els 4 ergòmetres a un ordinador i a un projector, permet veure la posició dels vogadors pels seus diferents carrils i fer una regata interactiva molt divertida per als esportistes i espectadors.

El Rem Indoor, que se celebrarà aquest proper dissabte 7 de març, esdevé en tot un show del que pot gaudir tothom qui es vulgui acostar a les instal·lacions del GEN Roses, participant en la competició o en la barbacoa a un preu totalment popular.