El GEN Roses, clar triomfador a l’acte de lliurament de premis de la Federació Catalana de Motonàutica

Foto de Família dels guardonats per la Federació Catalana de Motonàutica

Cinc esportistes del GEN, els germans Juli i Roger Pujol, Albert Roca, Nacho Armillas i Joan Rubau, van ser els guardonats pel seus mèrits esportius per la F.C.M.

Foto de Família dels guardonats per la Federació Catalana de Motonàutica

El passat dissabte dia 24 de novembre va tenir lloc a les instal·lacions de Caves Gramona, de Sant Sadurní d’Anoia, l’acte oficial de lliurament de premis de la Federació Catalana de Motonàutica, en el transcurs del qual es van lliurar els trofeus acreditatius als campions de Catalunya de les diferents categories així com diferents premis i guardons.

L’any 2012 ha estat molt positiu per la Federació Catalana de Motonàutica, tota vegada que quatre dels seus esportistes han aconseguit títols europeus absoluts, a més de tres subcampionats del món i dos subcampionats d’Europa.

El mes de setembre va resultar especialment fructífer, l’equip Zodiac Racing de Ricard Masabeu i David Téllez va aconseguir el títol europeu de la classe PR-550 (llanxes pneumàtiques) en una cursa disputada els dies 1 i 2 a Vilanova i la Geltrú, mentre que els dies 29 i 30 van ser Norberto Mallo i Eduardo Platero els que van guanyar el títol europeu a la classe Endurance B, en unes regates disputades al llac de Como (Itàlia). Aquest títol té un regust especial, tota vegada que és el primer cop que un equip català, i en conseqüència, de l’estat espanyol, guanya en una competició d’aquesta envergadura. A més, Masabeu-Téllez van assolir el subcampionat del món de la categoria Endurance Promotion en el transcurs de les regates disputades el mes de maig a Badalona i el jove Ignasi Armillas va guanyar el subcampionat del món de motos aquàtiques de conducció dempeus, després de les curses disputades a Qatar, Itàlia i Xina.

En el transcurs de la vetllada també es van lliurar guardons als clubs nàutics més actius i a diferents empreses patrocinadores i als pilots classificats en les tres primeres posicions de les diferents modalitats. Els campions de Catalunya 2012 han estat els següents:

Categoria Esquí 2 Temps

1r Jordi Tomás, Motonàutic Club Amposta

2n Juli Pujol, Grup d’Esports Nàutics de Roses

3r Roger Pujol, Grup d’Esports Nàutics de Roses

 

Categoria Esquí Superstock

1r Albert Roca, Grup d’Esports Nàutics de Roses

2n  Nacho Armillas, Grup d’Esports Nàutics de Roses

3r Joan Rubau, Grup d’Esports Nàutics de Roses

Categoria PR-550

1r Ricard Masabeu – David Téllez, Club Nàutic Vilanova

2ns Jesús Tremps – Adrià Tremps, Club Nàutic Vilanova

3rs Josep Perarnau- Marc Brucet, Club Nàutic Arenys de Mar