El GEN Roses crea la Mediterranean Masters Week, un esdeveniment nàutic esportiu de Vela lleugera

GEN Roses

El Grup d’Esports Nàutics de Roses, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Vila i el Port Nàutic, organitzarà l’edició inaugural de la Mediterranean Masters Week entre els dies 21 i 29 de setembre

GEN RosesEl GEN Roses ha decidit enguany fer un pas més en la seva aposta per organitzar competicions de nivell, creant la Mediterranean Masters Week, una trobada internacional amb vocació anual que engloba totes les disciplines de vela lleugera en la categoria Master (regatistes a partir de 30 o 35 anys, depenent de la disciplina).

L’edició inaugural de la Mediterranean Masters Week  tindrà lloc del 21 al 29 de Setembre del 2013.

Amb la Mediterranean Masters Week (MMW), el GEN busca combinar el desafiament de la competició amb la diversió i d’unes curtes vacances al final de l’estiu, i fer-ne cita obligada al calendari esportiu de qualsevol regatista master en totes les classes.

En la seva edició inaugural, el MMW inclourà regates en les classes Laser, Finn, 470, Catamaran, Classe A, IOM i Patí Català entre el dissabte 21 de setembre i diumenge 29 de setembre. Màsters de totes les edats són convidats a participar en aquesta emocionant nova aventura que permetrà els entusiastes de tot el món gaudir de la Badia de Roses -, així com la vila que li dóna el nom. En futures edicions es procurarà incorporar-hi campionats oficials de primer nivell, com mundials i europeus, de les diferents disciplines.

L’objectiu del GEN és doble: d’una banda, crear un esdeveniment esportiu de referència mundial per als practicants màsters de totes les disciplines; en segón lloc, retornar al poble de Roses l’esforç realitzat en la seva aposta pels esports nàutics, ja que la Mediterranean Masters Week portarà al municipi aficionats d’arreu (gent que es sol tenir un elevat poder adquisitiu) a finals de Setembre, quan el turisme ja ha afluixat, acompanyats per família i/o amics. Per aquest motiu, el GEN vol animar tot el poble de Roses a contribuir a la difusió de l’event a través de les xarxes socials.

GEN, garantia d’organització

El GEN – Grup d’esports Nàutics de Roses –  ja ha assolit el seu prestigi a nivell internacional com a organitzador de grans esdeveniments internacionals de vela i windsurf.  Campionats del Món i d’Europa en diferents disciplines i classes ,són uns clars exemples de la història del GEN alhora de organitzar competicions en un camp de regates que mereix els elogis dels participants.

El Grup d’Esports Nàutics de Roses  compta amb els ingredients necessaris per satisfer les expectatives del tots els participants. Un impecable camp de regates envoltat d’una sòlida infraestructura i logística, des d’una amplia oferta d’allotjament fins a infinites possibilitats per a l’oci i el descans, sense oblidar les condicions  meteorològiques adequades, com són la garantia de vent i de bon temps per a aquest període.  

Roses, un dels millors camps de regates del món

GEN RosesRoses, amb una badia de 9 milles de diàmetre i 330 dies a l’any amb condicions de vent òptim per a navegar a vela, és considerat com un dels millors camps de regates del món. Les instal·lacions del GEN, al centre de Roses, compten amb més de 350 metres lineals d’accés al mar. Tots aquests factors sumats fan de Roses, i les instal·lacions del GEN en particular, una de les més privilegiades zones d’Europa per la vela i altres esports nàutics i aquàtics, com diuen grans figures del món de la vela que han estat aquí i poden comparar amb altres llocs arreu del planeta.

Calendari de la Mediterranean Masters Week

LASER:

Del 21 al 24 de Septembre: Regates

Del 21 al 22 de septembre: Trofeu TO BE Laser Master

FINN:

Del 21 al 24 de Septembre

470:

Del 27 al 29 de Septembre

CLASSE A / CATAMARAN:

Del 27 al 29 de Septembre

PATÍ CATALÀ DE VELA:

Del 27 al 29 de Septembre

IOM:

Del 28 al 29 de Septembre: Regates